Νέα μέλη στο Σύνδεσμο Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων

Με την εγγραφή νέων μελών ενισχύεται η δυναμική του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), ο οποίος γιορτάζει φέτος τα 25 χρόνια από την ίδρυσή του.

Τους τελευταίους μήνες στο ΣΕΜΑ εγγράφηκαν οι μεσιτικές εταιρείες ΑΜΤ ΜΕΣ. ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ–ΤΖΩΡΤΖΩΡΗΣ Μ & ΣΙΑ ΕΕ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ INSURANCE BROKER, AΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΟΥΤΑΔΑΚΗ INSURANCE BROKER, ΦΙΛΗΣ ΜΕΣ. ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΠΕ, INSURE-IT Γ & Κ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ, ΕΛΠΑ ΜΕΣ. ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΕ, ΜΑΡΤΕΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΕΣ. ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ, GRAS SAVOYE WILLIS NET TRUST AE.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ο Πρόεδρος του ΣΕΜΑ, κ. Γιώργος Καραβίας, με αφορμή την είσοδο στο Σύνδεσμο νέων μελών, τόνισε ότι «ο φορέας ισχυροποιείται, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι η δυναμική του στον κλάδο εντείνεται, σε μια περίοδο κατά την οποία η ασφαλιστική αγορά ανασυντάσσει τις δυνάμεις της “βλέποντας” προς την ανάπτυξη».
Πρόσθεσε δε ότι «κλείνοντας φέτος 25 χρόνια από την ίδρυσή του, ο ΣΕΜΑ επανατοποθετείται στον κλάδο, διεκδικώντας έναν περισσότερο ενεργό ρόλο στην ιδιωτική ασφάλιση, αλλά και στο επιχειρείν συνολικά. Στην πορεία των 25 χρόνων του ο Σύνδεσμος έχει συμβάλει στην εξύψωση της ασφαλιστικής συνείδησης του Έλληνα επιχειρηματία και καταναλωτή, καθώς και στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα».



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *