Θεματικές Ενότητες
 

Aσφαλιστικά Νέα

 

Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η



  Εγγραφή Μέλους | Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010  

Κοινωνική Ασφάλιση

Τα οικονομικά των ταμείων ανοίγουν και πάλι το ασφαλιστικό

Παρασκευή, 6 Νοέμβριος 2009 9:22:54 μμ
Την πρόθεση της κυβέρνησης να ανοίξει και πάλι το ασφαλιστικό στις μεγάλες διαστάσεις του ,που είναι η περιστολή των δαπανών και η αύξηση των εσόδων που μειώνονται δραματικά ,εξέφρασε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γ Κουτρουμάνης μιλώντας στο ρ/σ Real fm.

«Το έλεγα και τα προηγούμενα χρόνια ότι το ασφαλιστικό είναι ανοιχτό λόγω των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει», τονίζοντας  πως «μακάρι το πρόβλημα του ασφαλιστικού να ήταν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης και με την παρέμβασή μας σε αυτό το πεδίο να μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα».

Αναφερόμενος στα οικονομικά των  ταμείων επισήμανε :

«Στα ασφαλιστικά ταμεία την τελευταία περίοδο... φαίνεται ότι υπάρχει μία μείωση ανησυχητική των εσόδων, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχει μια μεγάλη αύξηση των δαπανών. Αυτά τα δύο μαζί δημιουργούν ένα μεγάλο έλλειμμα στα ασφαλιστικά ταμεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο διευκρίνισε πως δεν υπάρχουν στην ατζέντα η αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης ή τη μείωση του ύψους των συντάξεων.

You must be a registered subscriber in order to view this Article.
To learn more about becoming a subscriber, please visit our Subscription Services page.

Συγγραφέας: -
Ημ/νία Δημοσίευσης: 6/11/2009
Προβολές: 172

Επιστροφή
Συνέβει κάποιο σφάλμα.
Error: Unable to load the Article Details page.


Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η


Follow asfalisinet on Twitter
Bρες ότι ψάχνεις για ασφάλιση
 
 
Xρήσιμες Διευθύνσεις για Κοινωνική Ασφάλιση
 
 
©asfalisinet.gr 2003-2009 | Ναυπάκτου 5 Περιστέρι τ.κ 12136, Athens, Greece | Mob. Phone: 6945372684|
Copyright 2006 by Xelixis.Net  | Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων