Απίστευτο! Και “δωρεάν ασφάλιση αυτοκίνητου”! Τι υπόσχεται ιστοσελίδα που λανσάρει κάρτα υγείας.

Ιστοσελίδα που λανσάρει μία κάρτα υγείας, μέσω της ιστοσελίδας της, διαφημίζει ότι κάνει δώρο την ασφάλιση αυτοκινήτου (!!) σε όσους αγοράσουν την κάρτα υγείας.
3131224
Χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει πόση διάρκεια έχει η ασφάλιση , σε ποια ασφαλιστική εταιρία και ποιος κάνει την διαμεσολάβηση.

Επισκεφθήκαμε την ιστοσελίδα και διαβάσαμε τα παρακάτω σε σχέση με την προσφορά για την δωρεάν, όπως διαφημίζει ασφάλιση αυτοκινήτου: Δείτε τι αναφέρει:

Ακολουθήστε μας στο Google News

“Η Νο 1 Εταιρία Ιατρικής Βοήθειας επί 12 ολόκληρα χρόνια στο χώρο της Υγείας, Med on Line, πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά. Αντιλαμβανόμενη πλήρως την οικονομική κρίση καθώς και τον παλμό της αγοράς, σας προσφέρει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

ΝΑΙ! ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Με ποιον τρόπο μπορείτε να αποκτήσετε την ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Με την αγορά ατομικής ή οικογενειακής κάρτας υγείας MED CARE, σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ και την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.
Τηλεφωνήστε τώρα και ενημερωθείτε. Προλάβετε την εξαιρετική μας προσφορά και ξενοιάστε!…”

Στην συνέχεια είδαμε κάποιο βίντεο που διαφημίζει και την δωρεάν ασφάλιση αυτοκινήτου!
Εκεί διαπιστώσαμε ότι η δωρεάν ασφάλιση του αυτοκινήτου,όπως διαφημίζει, επιτυγχάνεται με την αγορά της κάρτας υγείας, όπως θα δείτε στις εικόνες που είδαμε στο βίντεο!

52222
4231212

Δηλαδή με 108 ή 158 ευρώ (ετησίως), όπως διαφημίζει το σχετικό βίντεο, έχεις και δωρεάν ασφάλιση αυτοκινήτου.!Χωρίς όμως να αναφέρεται, όπως έχουμε σημειώσει παραπάνω, για πόσο χρονικό διάστημα,σε ποια ασφαλιστική εταιρία και το κυριότερο από ποιον;

Από σχολαστικό έλεγχο της ιστοσελίδας, δεν διαπιστώσαμε κάπου να αναφέρει ότι είναι και εταιρία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

3 Comments

    1. Μάλλον δεν το διαβάσατε σωστά ! Εμείς ούτε διαφημίζουμε ούτε καταγγέλλουμε μέσω των ρεπορτάζ. Αυτή είναι η η δουλειά του δημοσιογράφου να καταγράφει γεγονότα. Καταγράφουμε αυτό το περίεργο το απίστευτο γεγονός να διαφημίζετε “τζάμπα” ασφάλιση αυτοκινήτου.Κάνουμε τις επισημάνσεις που απαιτεί η παρουσίαση του θεματος Η δουλειά της καταγγελίας και του ελέγχου είναι στους φορείς η στις αρμόδιες αρχές για την προστασία του καταναλωτή και τον έλεγχο της λειτουργίας της ασφαλιστικής αγοράς.

  1. Τελικά απαγορεύονται ή όχι οι οποιεσδόποτε μορφές προσφορών ή ανταλλαγμάτων, με στόχο την προσέλκυση πελατών; Γιατί λίγο το έχουμε “χάσει”, αφού κοτζάμ ασφαλιστική εταιρεία προσφέρει με κάθε ασφάλιση αυτοκινήτου τον πρώτο μήνα δωρεάν και ούτω κάθε εξής. Επίσης, αλυσίδα ΚΤΕΟ προσέφερε δωρεάν κάρτα καυσαερίων και λοιπά ανταλλάγματα …..!!!
    Όσον αφορά τη συγκεκριμένη σελίδα, εννοείται πως είναι απαράδεκτη, ως προς το περιεχόμενο και ως προς την όψη. Κάθε άλλο σχόλιο, περιττεύει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *