Ασφάλιση με το χιλιόμετρο και στην Κύπρο από την Altius Insurance

Η ασφαλιστική εταιρεία Altius Insurance παρουσίασε ένα νέο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου, το Buy Τhe Μile, το οποίο συνδέει το κόστος του ασφαλίστρου με τη χρήση του αυτοκινήτου.

Το προϊόν δίνει τη δυνατότητα σε οδηγούς που διανύουν λίγα χιλιόμετρα να μπορούν να ασφαλίσουν το όχημά τους με χαμηλότερο ασφάλιστρο. 
Το κόστος της ασφάλισης για όσους δεν κάνουν πολλά χιλιόμετρα με το αυτοκίνητό τους ξεκινά από 99 ευρώ.
Συγκεκριμένα μέσω της ιστοσελίδας www.buythemile.com.cy, ο καταναλωτής μπορεί να προαγοράσει για ένα έτος ασφάλισης 3.000 χιλιόμετρα για το αυτοκίνητό του. Σε περίπτωση που ο κάτοχος του ασφαλισμένου αυτοκινήτου ξεπεράσει τα 3.000 χιλιόμετρα, θα μπορεί να αγοράσει επιπλέον πακέτο χιλιομέτρων επεκτείνοντας την κάλυψή του μέχρι και δυο φορές κατά τη διάρκεια του έτους ασφάλισής του.
Το νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα αυτοκινήτου Buy Τhe Μile επιτρέπει στον ασφαλιζόμενο να παρακολουθεί όλη την εξέλιξη των δεδομένων του μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος. Ο ασφαλιζόμενος έχει άμεση πρόσβαση στον πίνακα ανάλωσης χιλιομέτρων του προγράμματος από τον υπολογιστή ή το τηλέφωνό του χάρη στην ειδική τηλεματική συσκευή (OBD) που παραχωρείται από την Altius Insurance εντελώς δωρεάν και εγκαθίσταται εύκολα στο αυτοκίνητό του (Plug and Play).

Πηγή:politis.com.cy

Ακολουθήστε μας στο Google News



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *