«Εθνική Webpay». On line εξόφληση ασφαλίστρων.

Ένα από τα στρατηγικά πλεονεκτήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής, αποτελεί ο διευρυμένος τρόπος εξόφλησης ασφαλίστρων που η Εταιρία έχει εφαρμόσει, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών τις, κάνοντας τη διαφορά από τον ανταγωνισμό στο επίπεδο εξυπηρέτησης και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Μία από τις νέες επιλογές πληρωμής των ασφαλίστρων που παρέχονται, είναι η ηλεκτρονική, on line εξόφλησή τους μέσω της υπηρεσίας πληρωμών «Εθνική Webpay». Οι ασφαλισμένοι μέσω της αρχικής σελίδας του site της εταιρίας (www.ethniki-asfalistiki.gr) μπορούν εύκολα, επιλέγοντας τη σχετική εφαρμογή,να συμπληρώσουν τον αριθμό του ασφαλιστηρίου συμβολαίου ή τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής και να εξοφλήσουν τα ασφαλιστρά τους με:

Ακολουθήστε μας στο Google News

Χρέωση τραπεζικού λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα (internet banking).
Χρέωση πιστωτικής κάρτας Mastercard ή Visa, εφάπαξ ή σε έως 6 άτοκες δόσεις με χρήση καρτών εκδόσεως Εθνικής Τράπεζας.
Χρέωση λογαριασμού Paypal. Η συγκεκριμένη υπηρεσία πρός το παρόν είναι διαθέσιμη για πληρωμή συμβολαίων του Κλάδου Αυτοκινήτου, ενώ σύντομα σχεδιάζεται να ενταχθούν σε αυτή και οι κλάδοι Ζωής και Πυρός. Η ηλεκτρονική πληρωμή, ενεργοποιεί άμεσα τη διαδικασία ταχυδρομικής αποστολής του συμβολαίου στον ασφαλιζόμενο.

Η νέα υπηρεσία Webpay διευρύνει τους ήδη διαθέσιμους τρόπους εξόφλησης των ασφαλίστρων που είναι:

Στις συνεργαζόμενεσ τράπεζες (στα ταμεία, μέσω ΑΤΜ, μέσω internet banking και phone banking).
Στα υποκαταστήματα των ΕΛ.ΤΑ..
Στα υποκαταστήματα της Εταιρίας ( με μετρητά ή με χρέωση της πιστωτικής κάρτας) ενώ λειτουργεί ήδη κια η δυνατότητα εξόφλησης ασφαλίστρων τηλεφωνικά (καλώντας στο 18189) με χρέωση της πιστωτικής κάρτας.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *