Η INTERAMERICAN διατηρεί τη δυναμική της στις ομαδικές ασφαλίσεις

Μολονότι οι ομαδικές ασφαλίσεις δοκιμάζονται από την κρίση που πλήττει τις επιχειρήσεις, με συνέπεια τους περιορισμούς στις παροχές προς τους εργαζομένους τους, η INTERAMERICAN πέτυχε κατά το 2012 να αναπτύξει τον κλάδο ομαδικών ζωής και υγείας συνεχίζοντας ανοδικά και κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013.

Ήδη, η εταιρεία έχει αυξήσει τους ασφαλισμένους με ομαδικά συμβόλαια σε 90 χιλιάδες, έχοντας προσθέσει από πέρυσι έως σήμερα 80 επιχειρήσεις στο πελατολόγιό της, που συνολικά ανέρχονται σε 700. Κατά το 2012 οι ομαδικές ασφαλίσεις της INTERAMERICAN έγραψαν μεικτά ασφάλιστρα προγραμμάτων ζωής και υγείας αυξημένα 2% έναντι του 2011, παρά τη μείωση που σημείωσε η αγορά στον κλάδο, ενώ κατέβαλαν σε αποζημιώσεις περισσότερα από 46 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Η έρευνα ικανοποίησης πελατών που διενεργεί η εταιρεία καταδεικνύει ότι η προτίμηση των επιχειρήσεων που την εμπιστεύονται για την ομαδική ασφάλιση του προσωπικού τους οφείλεται, κυρίως, στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών. Ιδιαίτερα στα προγράμματα υγείας και προστασίας, όπως αναφέρει ο Γ. Πλωμαρίτης, διευθυντής πωλήσεων ομαδικών ασφαλίσεων, «οι ιδιόκτητες υποδομές –Αθηναϊκή Mediclinic, πολυϊατρείο Medifirst και στόλος άμεσης ιατρικής βοήθειας- με το πανελλαδικό δίκτυο υγείας συνεργαζομένων ιατρών, διαγνωστικών κέντρων και νοσηλευτηρίων, αποτελούν καθοριστικά δεδομένα για την εμπιστοσύνη των συμβαλλομένων και την ικανοποίηση των ασφαλισμένων». Η INTERAMERICAN εστιάζει στην ανάπτυξη των ομαδικών ασφαλίσεων υγείας και προστασίας, που στατιστικά αποτελούν πρώτη προτίμηση παροχών για τους εργαζομένους σε επιχειρήσεις.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *