Νέος Ανταγωνιστικός Κανονισμός Πωλήσεων της ERGO

Η ERGO δεν έπαψε ποτέ να δηλώνει και επιβεβαιώνει ότι, η διαρκής παραγωγική και κερδοφόρος ανάπτυξή της μέσω του δικτύου των Συνεργατών της, αποτελεί για την ίδια και τα στελέχη της πάγια προτεραιότητα και κορυφαίο στρατηγικό τους στόχο.

Σήμερα η ERGO, ανακοίνωσε ότι επικαιροποίησε την εμπορική της πολιτική και παρουσίασε στο δίκτυο των Συνεργατών της ένα νέο, σύγχρονο, ανταγωνιστικό και απολύτως αναπτυξιακό “Κανονισμό Πωλήσεων”, αποδεικνύοντας έτσι για μία ακόμη φορά ότι έχει τον τρόπο να καθιστά τους Συνεργάτες της πρωταγωνιστές σε κάθε αναπτυξιακή πρωτοβουλία της.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ο νέος καινοτόμος “Κανονισμό Πωλήσεων” της ERGO, ανταποκρινόμενος στις δυσκολίες της αγοράς, προσφέρει πράγματι ισχυρά κίνητρα σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές για δημιουργία και διατήρηση κερδοφόρων χαρτοφυλακίων στην εταιρία, χρηματοδοτεί τις επαγγελματικές πρωτοβουλίες τους και δημιουργεί σημαντικές προϋποθέσεις για ουσιαστική αύξηση των εσόδων τους.

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου και δυναμικού Κανονισμού Πωλήσεων, ο Διευθυντής Πωλήσεων της ERGO κ. Στυλιανός Βουγιουκλίδης δήλωσε: “Είμαι βέβαιος ότι, ο νέος Κανονισμός Πωλήσεων της ERGO, σε συνδυασμό με τα αξιόλογα ασφαλιστικά προγράμματα και ανταγωνιστικά τιμολόγια της εταιρίας μας, θα αποτελέσουν ένα ελκυστικό, ισχυρό και αποτελεσματικό εργαλείο στα χέρια των διαμεσολαβητών που συνεργάζονται ή πρόκειται να συνεργαστούν μαζί μας. Επιπλέον, θα συμβάλλει δραστικά στην αντιμετώπιση των αντιξοοτήτων της αγοράς, την ασφαλή ανάπτυξη των εργασιών των Συνεργατών και την ευόδωση των επαγγελματικών τους στόχων, που ως γνωστόν αποτελούν και δικές μας προτεραιότητες ”.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *