Οι ασφαλιστικές εταιρίες στηρίζουν τους πελάτες τους την ώρα της κρίσης

Ομπρέλα προστασίας στους ασφαλισμένους τους προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρίες, μετά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν από την τραπεζική αργία και το capital Control στην πληρωμή προς ανανέωση ασφαλιστικών συμβολαίων , αλλά και σε θέματα κάλυψης πληρωμών για υπηρεσίες υγείας που προσφέρουν σε κατόχους ασφαλιστικών συμβολαίων υγείας.

j070113402
Τόσο σε εταιρικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό αναλήφθηκαν πρωτοβουλίες για να διευκολυνθούν οι ασφαλισμένοι στις συναλλαγές τους, δίνοντας στην ουσία άτυπες παρατάσεις στις πληρωμές των ανανεωμένων ασφαλιστικών συμβολαίων ώστε να μην βρεθούν ανασφάλιστοι, κύρια στην ασφάλιση αυτοκινήτου, πελάτες τους, που δεν μπορούν να κάνουν χρήση των εναλλακτικών τρόπων πληρωμής από web banking ATM και ΕΛΤΑ . Βέβαια οι άτυπες αυτές παρατάσεις έχουν ισχύ μόνο για το διάστημα αυτής της εβδομάδας που υπάρχει το πρόβλημα πληρωμών και αναλήψεων στις τράπεζες .
Επιπλέον έχουν ενημερώσει τους πελάτες και συνεργάτες τους για την χρήση όλων των εναλλακτικών μεθόδων πληρωμής και ότι οι εργασίες τους εκτελούνται κανονικά.
Επίσης πρωτοβουλίες έχουν αναληφθεί για την εξυπηρέτηση και των ασφαλισμένων των κλάδων υγείας με επεκτάσεις στις απευθείας καλύψεις των πληρωμών για χρήση υπηρεσιών υγείας και νοσηλείας προς τις συνεργαζόμενες κλινικές και εξεταστικά κέντρα.
Αντίστοιχες πρωτοβουλίες ανέλαβαν και οι ιδιωτικές κλινικές διευκολύνοντας στην πληρωμή συμμετοχής ή εξόφλησης δαπανών τόσο με χρήση της ιδιωτικής όσο και με ασφαλιστικές καλύψεις μέσω ΕΟΠΥΥ.
Τέλος στο θέμα των αποζημιώσεων που πρέπει να καταβληθούν, το συγκεκριμένο διάστημα σε ασφαλισμένους, αρκετές ασφαλιστικές εταιρίες προχωρούν κανονικά στην τακτοποίηση τους .

Ακολουθήστε μας στο Google News



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *