Στα επαγγέλματα με μέλλον ασφαλιστές και χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι

Αποτελέσματα ερευνών που έγιναν τα δύο τελευταία χρόνια με τα επαγγέλματα του μέλλοντος σχετικά με τις τάσεις της αγοράς εργασίας τα επόμενα 10 χρόνια, και ανάμεσα σε 40 ειδικότητες κυριαρχούν και τα επαγγέλματα του ασφαλιστή και χρηματοοικονομικού συμβούλου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το Έθνος όλες οι έρευνες αλλά και μια απλή περιήγηση σε ιστοσελίδες εύρεσης εργασίας ανάμεσα στους κλάδους που αναμένεται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο είναι και αυτοί που αφορούν την υγειονομική περίθαλψη, τις ασφάλειες, το Διαδίκτυο…

Ακολουθήστε μας στο Google News

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι στο μέλλον όλο και περισσότεροι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι θα χρειάζονται για να βοηθήσουν τα εκατομμύρια των εργαζομένων που αναμένεται να συνταξιοδοτηθούν στα επόμενα 10 χρόνια. Όσον αφορά τις ΗΠΑ τουλάχιστον μέχρι το 2018, ο αριθμός των προσωπικών χρηματοοικονομικών συμβούλων αναμένεται να αυξηθεί κατά 30%.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

1 Comment

  1. πλακα μαw κανετε ?? με τοσο πολεμο απο τις ιδιες τις ασφαλιστικες εταιρειες ,
    (αυτοι που εχουν σχεση με τον χωρο ξερουν πολυ καλα τι λεω ) το internet ,
    τους ” αλεξιπτωτιστες ” που δουλευουν με μειωμενες προμηθεις ,και τους απατεωνες που μοιραζουν πλαστα συμβολαια και μειωνουν το επαγγελμα μας στα ματια του κοσμου ?? για ποιο μελλον μιλαμε ……..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *