Συνεργασία Carglass® και Prime Insurance

Η Carglass® και η εταιρία Prime Insurance, έχουν την χαρά να ενημερώσουν τους πελάτες τους για την έναρξη της συνεργασίας τους, όσον αφορά την ασφαλιστική κάλυψη θραύσης κρυστάλλων.
Οι πελάτες της Prime Insurance έχουν τώρα την δυνατότητα να εξυπηρετούνται μέσω του δικτύου καταστημάτων και εξουσιοδοτημένων συνεργατών της Carglass®, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος και αν βρίσκονται , απολαμβάνοντας παράλληλα την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της Carglass®, χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες και μεσάζοντες.

Η επίσημη συνεργασία των δύο εταιριών προσφέρει στους ασφαλισμένους οδηγούς της Prime Insurance που έχουν κάλυψη θραύσης κρυστάλλων, όλο το εύρος των υπηρεσιών της Carglass®, όπως:

Ακολουθήστε μας στο Google News

– ΔΩΡΕΑΝ εξυπηρέτηση μέσω κινητών μονάδων στο χώρο επιλογής τους

– ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία αντικατάστασης πλαϊνών κρυστάλλων με Plexi Glass για έκτακτα περιστατικά

– Διευρυμένο ωράριο καταστημάτων

– Πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών και 18 εταιρικών καταστημάτων

– Πιστοποιημένη επισκευή εμπρόσθιων κρυστάλλων

– Πιστοποίηση εργασιών (ISO 9001) με ΙΣΟΒΙΑ Εγγύηση

– Τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα (801 11 36136 από σταθερό ή 210 5311409 από κινητό)

– Ραντεβού on-line στο www.carglass.gr, είτε μέσω smartphone και εφαρμογής iPhone και Android

Η DEMCO ΙNSURANCE ή DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ξεκίνησε τις εργασίες της τον Ιούλιο του 2008, στο κέντρο της Αθήνας, ως ελληνικό υποκατάστημα της κυπριακής εταιρίας DEMCO INSURANCE LTD. Το 2012, η εταιρία έγινε PRIME INSURANCE και ως μέλος του Ομίλου Εταιριών DEMCO, με έδρα την Κύπρο και υποκατάστημα στην Ελλάδα συνεχίζει την πορεία της DEMCO ασφαλιστικής με το ίδιο ανθρώπινο δυναμικό και κυρίως με το ίδιο όραμα, τις ίδιες αξίες, την ίδια φιλοσοφία.

Η Carglass® στοχεύοντας διαρκώς στην απλοποίηση και επιτάχυνση της εξυπηρέτησης των πελατών της, ενισχύει την άμεση συνεργασία της με το σύνολο των ασφαλιστικών εταιριών αποδεικνύοντας παράλληλα και την αξιοπιστία της στους συνεργάτες της που ήδη την εμπιστεύονται



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *