“Ταρίφα” 700-750 ευρώ στις συντάξεις ζητούν οι δανειστές

“Ταρίφα” για τις συντάξεις που θα κυμαίνεται από 700-750 ευρώ θέλουν οι δανειστές ή σε διαφορετική περίπτωση ζητούν ισοδύναμα μέτρα , ενώ η κυβέρνηση συνεχίζει να δίνει τη μάχη των εισφορών στο εσωτερικό, καθώς οι φορείς των αγροτών, επιστημόνων και ελεύθερων επαγγελματιών συνεχίζουν να απορρίπτουν όλες τις εναλλακτικές προτάσεις .

436346
Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται δημοσίευμα στον Ελεύθερο Τύπο οι δανειστές στην διαπραγμάτευση της περασμένης εβδομάδας έθεσαν το θέμα των μειώσεων των συντάξεων κάτι που η κυβερνητική πλευρά δεν το έχει επιβεβαιώσει.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ζητούν ένα πλαφόν 700-750 ευρώ γιατί εκτιμούν ότι αυτές είναι οι αντοχές του συστήματος προκειμένου να εκπληρωθεί η υποχρέωση για περικοπές 1,8 δις ευρώ από τις συνταξιοδοτικές δαπάνες για το 2016. Ακόμα το δημοσίευμα αναφέρει οτι αρνητική είναι και η θέση τους για αύξηση των εργοδοτικών εισφόρων.
Πάντως η εβδομάδα που αρχίζει θα είναι καθοριστική ως προς την έκβαση του εσωτερικού μετώπου των αντιδράσεων για τις εισφορές αγροτών, ελεύθερων επαγγελμάτων και αυτοαπασχολούμενων , ενώ ταυτόχρονα αναμένονται και οι παρατηρήσεις των δανειστών επί του κυβερνητικού σχεδίου, καθώς σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό κ Κατρούγκαλο τους έχει ζητηθεί να κάνουν παρατηρήσεις για κάθε άρθρο .

Ακολουθήστε μας στο Google News



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *