Τεχνική , νομική, οργανωτική και φοροτεχνική στήριξη σε μέλη του ΣΕΜΑ

Υποστήριξη σε νομικά, φοροτεχνικά και οργανωτικά θέματα θα παρέχει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) προς τα μέλη του, εγκαινιάζοντας μια σειρά νέων ενεργειών στήριξης των μεσιτών ασφαλίσεων.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του ΣΕΜΑ που αποβλέπει στην περαιτέρω βελτίωση της εικόνας της ασφαλιστικής αγοράς και ειδικότερα στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον ασφαλισμένο. Στο πλαίσιο αυτό ο Σύνδεσμος θα προσφέρει και υπηρεσίες εκπαίδευσης, τόσο στα μέλη του, όσο και στους εργαζόμενούς τους, με τη διοργάνωση ημερίδων και σεμιναρίων, σε συνεργασία με την ΕΑΕΕ, τις ασφαλιστικές εταιρείες, καθώς και φορείς όπως ο ΕΙΑΣ, το Επιμελητήριο και ο ΣΕΒ.
Όπως τόνισε η ‘Αννυ Τρύφων, τακτικό μέλος του ΔΣ του ΣΕΜΑ και υπεύθυνη της Επιτροπής Μελών και Προστιθέμενης Αξίας «στόχος αυτών των ενεργειών είναι η μεγιστοποίηση της προστιθέμενης αξίας του ΣΕΜΑ στα μέλη του, η ισχυροποίηση του Συνδέσμου, και η ενίσχυση του θεσμού του Μεσίτη στο σύγχρονο ασφαλιστικό επιχειρείν».
Η κ. Τρύφων τόνισε, επίσης, την αναγκαιότητα χρήσης των νέων τεχνολογιών και υποστήριξε ότι θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση των μελών για τα τεκταινόμενα της αγοράς, με τη βοήθεια σύγχρονων εργαλείων πληροφόρησης, όπως newsletters, socialmedia, site κλπ.


Ακολουθήστε μας στο Google News


Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *