“Χρυσές” αποζημιώσεις για δύο Ferrari που τράκαραν μεταξύ τους

Ακριβά θα στοιχίσουν οι αποζημιώσεις στις ασφαλιστικές εταιρίες της Κίνας που είχαν ασφαλισμένες δύο Ferrari, οι οποίες κατά σύμπτωση τράκαραν μεταξύ τους !

664245

Ακολουθήστε μας στο Google News

Σύμφωνα με την βρετανικής Sun το όχι και τόσο συνηθισμένο ατύχημα, να τρακάρουν μεταξύ τους δυο σούπερ Car , σημειώθηκε όταν ο ένας οδηγός έκανε έναν ελιγμό για να αποφύγει ένα σκυλί στο δρόμο.

Ο δεύτερος οδηγός της Ferrari που ακολουθούσε, ήταν επίσης αδύνατο να αντιδράσει στο ξαφνικό φρενάρισμα και προκάλεσε ζημιά όχι μόνο στον ίδιο, αλλά και σε άλλα τρία οχήματα τα οποία ακολουθούσαν. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι οι οδηγοί των δύο Ferrari, οι οποίοι ήταν κοντά στην ηλικία των 30 ετών, ήταν ήρεμοι μετά το ατύχημα και δεν είχαν σοβαρούς τραυματισμούς.

Παρά την προσπάθεια όμως του οδηγού να φρενάρει, τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει τον σκύλο ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από τη σύγκρουση των οχημάτων. Η τοπική αστυνομία η οποία διερεύνησε το συμβάν και είδε βίντεο από κάμερες ασφαλείας κατέληξε ότι οι οδηγοί των πανάκριβων οχημάτων δεν έφταιγαν. Ο έλεγχος για πιθανή μέθη ήταν επίσης αρνητικός, ενώ δεν οδηγούσαν με υπερβολική ταχύτητα.

Η αξία μίας Ferrari είναι πάνω από 220.000 ευρώ και από το συγκεκριμένο τρακάρισμα οι αποζημιώσεις για την επισκευή τους θα κυμανθούν γύρο στα 115.000 ευρώ για κάθε αυτοκίνητο .
753226

Πηγή: Newsbeast.gr



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *