Άμεσες αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας και τέλος στα μηδενικά τέλη


Σε αλλαγές από φέτος στον υπολογισμό των τελών κυκλοφορίας των αυτοκινήτων προχωρά το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με τον υπουργό κ Αλεξιάδη καθώς όπως είπε στόχος είναι να πληρώσουν όλοι, ακόμα και οι κάτοχοι υβριδικών, ηλεκτροκινήτων και πετρελαιοκίνητων οχημάτων.

642362
Ειδικότερα μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά FM.,ο υπουργός ανέφερε ότι μπορεί να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στην έκδοση των τελών κυκλοφορίας, καθώς σχεδιάζονται αλλαγές, που όπως είπε , τα κριτήρια των αλλαγών είναι «να επιβαρυνθούν τα μεγάλα και ακριβά, τα μεσαία να μην έχουν καμία αλλαγή, τα μικρά και τα φθηνά να ελαφρυνθούν».
Σε σχετική ερώτηση για το πώς θα είναι τα νέα κριτήρια υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας ο κ. Αλεξιάδης ανάφερε : «Μου ήρθε για παράδειγμα αυτοκίνητο 1.400 κυβικά που δεν είναι μεγάλο αλλά που κάνει 40.000 ευρώ, το θεωρείται δίκαιο αυτό να μην πληρώσει 1 € τέλος κυκλοφορίας; Και να πληρώνει τέλος κυκλοφορίας ένα αυτοκίνητο το οποίο μπορεί να είναι και 2.000 κυβικά αλλά κάνει λιγότερο αυτή τη στιγμή από 3.000-4.000 ευρώ;».Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *