Άρχισε να αποζημιώνει η Qudos Insurance

Ξεκίνησε η καταβολή των αποζημιώσεων για τους δικαιούχους απαιτήσεων από ασφαλιστήρια συμβόλαια της τελούσας σε ασφαλιστική εκκαθάριση αλλοδαπής ασφαλιστικής εταιρίας Qudos Insurance A/S.

Η εταιρεία, Qudos Ελλάς Ε.Π.Ε., ως ειδική αντιπρόσωπος ζημιών στην Ελλάδα της Qudos Insurance A/S και δυνάμει συμβάσεως με το Ταμείο Εγγυήσεων της Δανίας, θα συνεχίσει να διαχειρίζεται τις ζημιές που απορρέουν από τα ασφαλιστήρια συμβόλαια της υπό ασφαλιστικής εκκαθάρισης εταιρείας και θα καταβάλλει τις αποζημιώσεις στους δικαιούχους για λογαριασμό του Ταμείου Εγγυήσεων της Δανίας.

Το Ταμείο Εγγυήσεων της Δανίας καλύπτει όλες τις ζημιές που απορρέουν από ασφαλιστήρια συμβόλαια της Qudos Insurance A/S (υποχρεωτική αστική ευθύνη και προαιρετικές καλύψεις), σύμφωνα με τους όρους των ασφαλιστηρίων συμβολαίων και οι οποίες έχουν προκύψει έως και 11-3-2019 και θα αναγγελθούν ως τις 20-6-2019.

Πρωταρχικός στόχος όλων μας είναι η συνεπής και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και των ζημιωθέντων προσώπων.

Για διευκρινίσεις και περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.qudos.gr, είτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα:

Τηλεφωνικό Κέντρο Τμήματος Ζημιών:  216 4004 115Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *