Έγιναν τα αποκαλυπτήρια προτομής του Δημήτρη Κοντομηνά στα κεντρικά γραφεία της Interamerican (Φωτo)

H  Interamerican τίμησε τον ιδρυτή της, Δημήτρη Κοντομηνά.

Σε μία λαμπρή τελετή,που έγινε σήμερα, με αφορμή τα αποκαλυπτήρια της προτομής του, παρευρέθηκαν ιστορικά στελέχη της Interamerican και της ευρύτερης ασφαλιστικής αγοράς, αλλά και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, όπως ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Κώστας Μπακογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, κ. Χρήστος Θεοδωρόπουλος και ο Αντιπρύτανης Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Βασίλης Παπαδάκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Στην εκδήλωση, την οποία παρουσίασε ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ, μίλησαν οι κκ Ιωάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος της #Interamerican, Ευάγγελος Σπύρου, εκδότης Ασφαλιστικού Τύπου και εμπνευστής της σημερινής τελετής, Mίνος Μωυσής, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Interamerican, Κώστας Μπερτσιάς, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Γενικών Ασφαλειών, Γιώργος Κώτσαλος, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Interamerican και Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ζωής & Υγείας και συγγενής του Δημήτρη Κοντομηνά.

“Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο άνθρωπος και επιχειρηματίας, είναι εκείνος ο οποίος διεύρυνε την ασφαλιστική αγορά, από τα τέλη της δεκαετίας του ’80, δίνοντάς της τις βάσεις και τα θεμέλια για αυτό που είναι σήμερα. Είχε ισχυρό όραμα, εστιασμένο στον άνθρωπο, την καινοτομία, τη δημιουργικότητα, τη συνεχή ανάπτυξη, με τον πελάτη στο επίκεντρο. Πίστευε στην αριστεία και τη συνεχή προσφορά στην κοινωνία. Έκανε συνώνυμη την Interamerican με την έννοια της ασφάλισης. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, πάντα πρωτοπόρος, δημιουργησε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες Αμοιβαίων Κεφαλαίων, την πρώτη εταιρεία Βοηθείας με ιδιόκτητα μέσα και την πρώτη Κλινική από ασφαλιστική εταιρεία. Έκανε πράξη τα οικοσυστήματα, για τα οποία όλοι μιλούν σήμερα, 30 χρόνια πριν από αυτή την ημέρα. Ήταν ένας οραματιστής διεθνούς επιπέδου, ο οποίος πρώτος αντιλήφθηκε ότι η ασφαλιστική αγορά διεθνοποιείται. Σήμερα εξασφαλίζουμε ότι το όραμα του Δημήτρη Κοντομηνά συνεχίζεται και γίνεται πράξη από όλους εμάς στην Interamerican”, ανέφερε ο κ. Ιωάννης Καντώρος.

Στη μνήμη του Δημήτρη Κοντομηνά θεσμοθετήθηκαν δύο βραβεία, η ανακοίνωση των οποίων έγινε στην τελετή. Το ετήσιο Βραβείο Πωλήσεων “Δημήτρη Κοντομηνά” και το Αριστείο “Δημήτρης Κοντομηνάς” για τον πρώτο φοιτητή του μεταπτυχιακού προγράμματος Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *