Έλον Μασκ- Η Tesla Insurance επιβάλλει ανταγωνιστικά ασφάλιστρα στις άλλες ασφαλιστικές εταιρίες

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ, δήλωσε ότι η προσφορά ασφάλισης της εταιρίας του έχει ήδη κάνει σημαντική εντύπωση στην αγορά, με άλλες μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων να έχουν αναγκαστεί να προσφέρουν καλύτερες τιμές για οχήματα Tesla.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια παρουσίασης οικονομικών αποτελεσμάτων για το τέταρτο τρίμηνο της Tesla, ο Μασκ ο μίλησε επίσης για το «αδικαιολόγητα υψηλό» κόστος επισκευής που η εταιρεία επιδιώκει να ελαχιστοποιήσει μέσω της εισβολής της στον ασφαλιστικό χώρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Η Tesla ανέφερε έσοδα 24,32 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το τέταρτο τρίμηνο, συμπεριλαμβανομένων εσόδων από την αυτοκινητοβιομηχανία 21,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αν και τα μικτά περιθώρια κέρδους της για την αυτοκινητοβιομηχανία ήταν στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων πέντε τριμήνων στο 25,9%.

Επί του παρόντος, η εταιρεία δεν παρέχει συγκεκριμένες οικονομικές λεπτομέρειες για την ασφαλιστική της επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε και χρησιμοποιεί από πέρυσι δεδομένα οδηγικής συμπεριφοράς σε πραγματικό χρόνο για να καθορίσει τους όρους συμβολαίου για τους οδηγούς της Tesla.

Ωστόσο, ο οικονομικός διευθυντής της, Zach Kirkhorn, επιβεβαίωσε  ότι η ασφαλιστική εταιρία της Tesla στο τέλος του 2022 δημιουργούσε ασφάλιστρα με ετήσιο ρυθμό 300 εκατομμυρίων δολαρίων και αυξανόταν με τριμηνιαία πτώση 20%.

Πηγή : reinsurancene.wsΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *