Ένας χρόνος για το Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος στην Αθηναϊκή Mediclinic

To κάπνισμα σκοτώνει 200.000 Έλληνες κάθε χρόνο, ενώ ένας στους δύο καπνιστές θα πεθάνει από αιτία που έχει προκληθεί από το τσιγάρο.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έχει καθιερώσει την 31η Μαΐου κάθε έτους ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος για να μας υπενθυμίσει ότι η διακοπή του καπνίσματος είναι προϋπόθεση για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής με όρους υγείας.

Με αφορμή τη λειτουργία ενός έτους του Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος της Αθηναϊκής Mediclinic και αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που συναντά ένας καπνιστής για να τα καταφέρει, η INTERAMERICAN εξασφάλισε και προσφέρει, με τη συνεργασία της Κλινικής, σε όσους τηλεφωνήσουν και προγραμματίσουν ραντεβού από την Παρασκευή 31 Μαΐου έως και την Τετάρτη 5 Ιουνίου έκπτωση 20% σε όλα τα ειδικά διαγνωστικά πακέτα που διαθέτει η Κλινική για καπνιστές, καθώς και τη διενέργεια κλινικής εξέτασης από πνευμονολόγο, με σπιρομέτρηση και ακτινογραφία θώρακος στην τιμή των 50€.

Συγκεκριμένα, τα διαγνωστικά πακέτα της Αθηναϊκής Mediclinic περιλαμβάνουν:
Απλό πακέτο: Κλινική εξέταση από πνευμονολόγο, σπιρομέτρηση και Ακτινογραφία θώρακος F
Βασικό πακέτο: Κλινική εξέταση και αξιολόγηση, Ακτινογραφία Θώρακος F Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Εξέταση με Smokelyzer, Σπιρομέτρηση
Διευρυμένο Πακέτο: Κλινική εξέταση και αξιολόγηση, Ακτινογραφία Θώρακος F, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Εξέταση με Smokelyzer, Σπιρομέτρηση, Μικρο-λαρυγγοσκόπηση (ειδική ενδοσκοπική εξέταση για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του λάρυγγα).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210 6475000, 210 6464610. Οι εξετάσεις με αυτή την προσφορά θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και 31/7/2013.

Μοιραστείτε το !


Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *