Έρχεται στην Ελλάδα η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία στον κόσμο (UPD)

Η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία  σε όλο τον κόσμο, σε συνολικά περιουσιακά στοιχεία, Κινεζικών συμφερόντων φέρεται να βρίσκεται  σε διερευνητικές συζητήσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους προκειμένου να λάβει έγκριση  να επεκτείνει την δραστηριότητά της και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την πηγή μας, που δεν επιθυμεί να κατονομαστεί, είναι νωρίς ακόμη για να  υπάρξουν ασφαλείς εκτιμήσεις αν τελικά θα καρποφορήσουν οι σχετικές συζητήσεις, που είναι περίπλοκες, αφού αφορά εταιρία που είναι σε τρίτη χώρα  και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παρ όλα αυτά  επισημαίνεται ότι το ενδιαφέρον αυτό αποτελεί έκπληξη  καθώς είναι γνωστό ότι η χώρας μας  έχει την μικρότερη ανάπτυξη στην ιδιωτική ασφάλιση στην Ε.Ε .

Ωστόσο, εικάζεται ότι το ενδιαφέρον  σχετίζεται με  πιθανούς στόχους της κινεζικής ασφαλιστικής εταιρίας να αποτελέσει η χώρα μας εφαλτήριο για να εισέλθει στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Παρακολουθούμε στενά το θέμα και για όποιες μελλοντικές εξελίξεις θα σας ενημερώσουμε. 

UPD: Όλο το παραπάνω δημοσίευμα ήταν μια μυθοπλασία για την Πρωταπριλιά τιμώντας το έθιμο να γράφονται καλοπροαίρετες ψευδείς ειδήσεις. Καλό μήνα ! Και αν παραπλανηθήκατε από την ανάγνωση προσοχή για το υπόλοιπο της ημέρας.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *