Έφυγε από την ζωή ο Φ.Μωράκης εκδότης του Ιnsurancedaily.gr και Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ

UPDATE
Με θλίψη διαβάσαμε στο insurancedaily.gr ότι ο Εκδότης του Insurancedaily.gr και του Περιοδικού Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Φίλλιπος Μωράκης έχασε την μάχη με την ζωή.
Αναδημοσιεύουμε την σχετική ανάρτηση στο site Insurancedaily.gr και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του και στους συνεργάτες του.
«Αργά το βράδυ της Τρίτης, 10 Σεπτεμβρίου 2013, έφυγε από κοντά μας ο Φίλιππος Μωράκης. Έδωσε την ολιγόμηνη μάχη του, Δυνατός και Αξιοπρεπής μέχρι το τέλος.
Υπηρέτησε το θεσμό της Ασφάλισης, από τα νιάτα του μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν έπαψε ποτέ να είναι ο Πωλητής, ο Ασφαλιστής, ο Δάσκαλος. Δεν έπαψε ποτέ να γράφει, να σχεδιάζει, να καινοτομεί, να συμβουλεύει, να προσφέρει. Ευγενής, ήπιος, διαλακτικός, μειλίχιος.
Καλό ταξίδι Φίλιππε… Σε ευχαριστούμε για όσα μας προσέφερες. Η οικογένειά σου, τα παιδιά σου και οι άνθρωποι που εμπιστεύτηκες στη δουλειά σου, θα συνεχίσουμε το έργο σου.
Στο οφείλουμε.»

Συλλυπητήρια από τους φορείς των ασφαλιστών για τον Φ. Μωράκη
Συλλυπητήρια προς τους οικείους και τους συνεργάτες του Φίλιππου Μωράκη έστειλαν οι συνδικαλιστικοί φορείς των διαμεσολαβούντων και συγκεκριμένα:
ΣΠΑΤΕ
Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβούλιού του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής (ΣΠΑΤΕ), εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συνεργάτες του αγαπητού Φίλιππου Μωράκη, ο οποίος επί σειρά ετών υπηρέτησε το Θεσμό της Ιδιωτικής Ασφάλισης με ήθος και αξιοπρέπεια και πάντα στο πλευρό του Διαμεσολαβητή.
ΕΕΑΕ
Με μεγάλη θλίψη, πληροφορηθήκαμε πως το βράδυ της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου 2013, ο Φίλιππος Μωράκης έφυγε από τη ζωή. Ένας άνθρωπος που επί πολλά έτη υπηρέτησε πιστά τον θεσμό της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Η προσφορά του στο χώρο φέρει ανεξίτηλη την προσωπική του σφραγίδα.
Υπήρξε ακούραστος υποστηρικτής του θεσμού, δεν έπαψε ποτέ να εργάζεται για την προάσπιση του, δεν έπαψε ποτέ να γράφει, να σχεδιάζει, να προτείνει , και με τον τρόπο αυτό να κάνει την αγορά της Ιδιωτικής Ασφάλισης πιο πλούσια σε ιδέες και εμπειρίες.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, την σύζυγο και τα παιδιά του, και ευχόμαστε το έργο του να συνεχιστεί από τους άξιους συνεργάτες του. Το Δ.Σ. της ΕΕΑΕ
ΠΟΑΔ
Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Φίλιππου Μωράκη, εξέχοντος Μέλους της ασφαλιστικής οικογένειας. Ο Φίλιππος Μωράκης βοήθησε όσο λίγοι στη διάδοση του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης και υπήρξε πολύτιμος σύμμαχος της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.
Στην οικογένειά του και τους συνεργάτες του εκφράζουμε συλλυπητήρια για τη βαριά απώλεια. Για το ΔΣ της ΠΟΑΔ

.

Μοιραστείτε το !


Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *