Ίδρυση Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης της BETA CAE Systems ΑΕ

Η Prudential B. Marghios & Partners με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αδειοδότησης του νέου Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης της ελληνικής εταιρίας λογισμικού BETA CAE Systems ΑΕ.

Η BETA CAE Systems ΑΕ, με περισσότερα από 330 άτομα προσωπικό, είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο κέντρο εξέλιξης λογισμικού του διεθνούς ομίλου της BETA CAE Systems International AG, που προσφέρει συστήματα και λύσεις στον τομέα της Υπολογιστικής Μηχανικής και Προσομοίωσης. Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού για τις παροχές προς το προσωπικό, σε συνεργασία με την Prudential, προχώρησε στη δημιουργία του συγκεκριμένου Ταμείου, δημιουργώντας κλάδο Συνταξιοδοτικών Παροχών (εφάπαξ παροχή). Αξίζει να σημειωθεί ότι το καταστατικό του νέου ΤΕΑ, προβλέπει τη μεγαλύτερη παροχή που έχει σχεδιαστεί ποτέ από ελληνική εταιρία, προς τους εργαζομένους, αναφορικά με τις εισφορές προς το ΤΕΑ, καθώς ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να συνεισφέρει προαιρετικά μέχρι το 20% των μηνιαίων μεικτών αποδοχών του και η εταιρεία υποχρεωτικά αντιστοιχεί το ίδιο ποσό ως παροχή από τη δική της μεριά.

«Η εταιρία μας έχει πάντοτε σε υψηλή προτεραιότητα την ικανοποίηση του πολύ αξιόλογου προσωπικού μας και σχεδιάζουμε διαρκώς δράσεις και παροχές πάνω σε αυτόν τον άξονα», δήλωσε με αφορμή τη δημιουργία του ΤΕΑ ο Πρόεδρος της BETA CAE Systems ΑΕ, κος Δημήτριος Αγγέλης. «Θεωρούμε ότι το νέο μας ΤΕΑ θα αποτελέσει ακόμα ένα εργαλείο προσέλκυσης ικανών στελεχών που θα συνεισφέρουν στην ανάπτυξη της εταιρίας και των ανθρώπων της. Ευελπιστούμε ότι με τέτοιες πρωτοβουλίες συμβάλουμε θετικά στο “brain gain”, που τόσο πολύ έχει ανάγκη η χώρα μας».

Από την πλευρά του συμβούλου σχεδιασμού και υλοποίησης, ο κ. Κώστας Νικολάου,Managing Director της Prudential δήλωσε: «Τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης είναι κομμάτι του παρόντος αλλά και του μέλλοντος, τόσο στον ασφαλιστικό σχεδιασμό της χώρας, αλλά και στο σχεδιασμό παροχών προς το προσωπικό μιας εταιρίας. Είμαστε εντυπωσιασμένοι από τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας της BETA CAE Systems και δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τη διοίκησή της, παρά μόνο εντυπωσιακές κινήσεις τέτοιου επιπέδου, όπως αυτή. Θεωρούμε ότι θα βοηθήσει την εταιρία στην περαιτέρω ανάπτυξή της και θα δώσει ισχυρό σήμα στην πολύ ανταγωνιστική αγορά που δραστηριοποιείται, για τη σοβαρότητα της και τον τρόπο που αντιμετωπίζει το προσωπικό της».Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *