Αγορά αυτοκινήτου μαζί με την ασφάλιση λανσάρουν η ERGO Mobility Solutions και η Cazoo στη Γερμανία

Η ERGO Mobility Solutions και η Cazoo ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν συνεργασία στη Γερμανία όπου οι πελάτες της  Cazoo, είναι  βρετανικός διαδικτυακός αντιπρόσωπος μεταχειρισμένων  αυτοκινήτων, θα λάβουν δωρεάν ασφάλιση αυτοκινήτου για περιορισμένο χρονικό διάστημα όταν αγοράζουν ένα όχημα.

«Το νέο προϊόν είναι μια πραγματική καινοτομία στη γερμανική αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και σημαίνει σημαντική απλοποίηση της διαδικασίας αγοράς», ανέφερε  ο Karsten Crede, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ERGO Digital Ventures AG και υπεύθυνος για την ERGO Mobility Solutions. Και προσθέτει: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι η αγορά ενός αυτοκινήτου και η οργάνωση ασφάλισης δεν πρέπει να διαφέρει από την αγορά άλλων προϊόντων στο Διαδίκτυο».

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με ενσωματωμένη ολοκληρωμένη ασφάλιση

Με το  προϊόν, που ονομάζεται «Easy Start», οι πελάτες της Cazoo θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο με ενσωματωμένη ασφάλεια αυτοκινήτου στο μέλλον. Το κόστος της ολοκληρωμένης ασφαλιστικής λύσης καλύπτεται από την Cazoo. Αυτό θα κάνει την αγορά ενός αυτοκινήτου μια μοναδική εμπειρία αγορών. Αυτή η προαιρετική, δωρεάν προσφορά για πελάτες περιλαμβάνει ασφάλιση αυτοκινήτου για τις πρώτες ημέρες μετά την παράδοση του αυτοκινήτου. Μετά από αυτό, οι πελάτες μπορούν να κανονίσουν τη δική τους ασφάλεια αυτοκινήτου μέσω της εταιρείας insurtech nexible, με το απλό κλικ του ποντικιού. 

Η nexible είναι η ψηφιακή ασφαλιστική εταιρεία του Ομίλου ERGO που προσφέρει πλήρως ψηφιακή ασφάλιση αυτοκινήτου με άριστη εξυπηρέτηση.

Πηγή:ergo.comΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *