Αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα κατά του ΟΑΕΕ

Με αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα κατά της διοίκησης του ΟΑΕΕ (Οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών), απαντούν έμποροι και ελεύθεροι επαγγελματίες.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα skai.gr έμποροι και επαγγελματίες που δέχονται ενημερωτικά σημειώματα για κατασχέσεις καταγγέλλουν στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ότι ο Οργανισμός τους αφήνει χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη τους ίδιους και τις οικογένειες τους , που λόγο πραγματικής αδυναμίας αδυνατούν να καταβάλουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές.
Την ίδια ώρα, ο Οργανισμός συνεχίζει να τιμολογεί τους ασφαλισμένους για υπηρεσίες που δεν τους παρέχει.

Μοιραστείτε το !


Ένα Σχόλιο - Γράψε ένα σχόλιο

 1. ΚΟΥΚΟΥΜΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ · Edit

  Καλημέρα σας.
  Είμαι ελ. επαγγελματίας (ασφ. πράκτορας) κατά συνέπεια ασφαλισμένος στον Ο.Α.Ε.Ε. (πρώην Τ.Α.Ε.), και η σύζυγός μου εστιάτορας, επίσης ασφαλισμένη στον Ο.Α.Ε.Ε. (πρώην Τ.Ε.Β.Ε.). Έχουμε 4 παιδιά 11,9,8,6 ετών. Χρωστάμε αρκετές δόσεις και οι δύο λόγω αδυναμίας. (Μείωση οικογενειακών αποδοχών 80% και, και επειδή οι τεχνοκράτες βλέπουν μόνο ποσοστά αλλά όχι την πραγματική οικονομική δυνατότητα καθενός όπως επιβάλλει το Σύνταγμα – τι είναι αυτό αλήθεια, ε; – από 60.000€ το 2008 πέσαμε πέρυσι στα 18.000€ και φέτος στα 16.000€). Ακαθάριστο εισόδημα! Δηλαδή αν πληρώναμε και το ταμείο και στην ώρα τους τηλέφωνα, φροντιστήρια, κλπ τότε η υποθήκη του μέλλοντος των παιδιών μας δεν θα έφτανε σε δεκαετίες μπροστά! Αν οι μεγαλοσχήμονες και με ύφος καρδιναλίων κυβερνώντες μπορούν να ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ, με 4 παιδιά τότε δεν είναι τίποτα άλλο από μεγάλοι μάγοι!
  Ο αλλοδαπός με δηλώσεις απασχόλησης εγγράφεται στον Ο.Γ.Α. ή στο Ι.Κ.Α. και έχει φουλ κάλυψη για όλα τα μέλη της οικογένειας του. Εμείς; ΟΧΙ! Και έχουμε ασφάλιση συνεχώς για 30 χρόνια εγώ από τα 18 μου και η γυναίκα μου άλλα 20. Έχουμε δώσει μιά περιουσία που αν την είχαμε δώσει σε ιδιωτικές εταιρείες – ασφαλιστικές – θα είχαμε τα πάντα για πάντα, όπως και τόσοι άλλοι ελ. επαγγελματίες και αντιμετωπιζόμαστε σαν εγκληματίες.
  Με 840€ εγώ και 700€ η γυναίκα μου για να μπούμε στη “ρύθμιση” πρέπει να πληρώνουμε συν 600€ το λιγότερο.
  Το Σύνταγμα λέει ότι το κράτος εγγυάται την Περίθαλψη, την Δημόσια Δωρεάν Παιδεία και την ασφαλή διαβίωση των πολιτών.
  Είμαστε μέσα σε όλα αυτά απόλυτοι αποδέκτες των ασκούμενων πολιτικών!
  Ούτε σπίτι θα επιτρέψω να χαθεί ούτε η αξιοπρέπεια της οικογένειάς μου.
  Από οποιονδήποτε, τράπεζα, εφορία, Ο.Α.Ε.Ε., κλπ. Και η ψυχική και συναισθηματική υγεία των μελών της οικογένειας που ακουμπάει; Οι αυτοκτονίες ούτε καν αναφέρονται πλέον. Αφού μας έχουν αποκόψει από κάθε συλλογική προσπάθεια διαμαρτυρίας το ίδιο τους το όπλο το διαίρει και βασίλευε, θα γίνει η απάντησή μας. Ο καθένας κατά το δοκούν του πράττουμε για την επιβίωσή μας. Η Αλληλεγγύη δεν υπάρχει ούτως ή άλλως. Έχει κι αυτή εγκλωβιστεί.
  Θα μπορούσα να γράφω για ώρες αλλά όλοι μας το ίδιο ζούμε οπότε θεωρώ ότι γίνομαι απλά μια επανάληψη. Συλλογικά μόνο έχουμε δύναμη κι αυτό καταστρέφουν.

  Reply

Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *