Αγωγή 600.000 ευρώ της οικογένειας Παντελίδη στην ασφαλιστική εταιρία και μιας εκ των συνεπιβατών του τζιπ

Το “θρίλερ” για το ποιος ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ με τον Τραγουδιστή Παντελίδη που τα ξημερώματα  της 18 Φεβρουαρίου του 2016 εξετράπη της πορείας του και  στοίχισε την ζωή του ίδιου ενώ προκάλεσε  το τραυματισμό των δύο συνεπιβατών του, μιας εξ αυτών σοβαρά, συνεχίζεται και στην διεκδίκηση ασφαλιστικών αποζημιώσεων.

Όπως είναι ήδη γνωστό από την οικογένεια του θανόντος υπήρξε αμφισβήτηση για τον αν οδηγούσε ο ίδιος το μοιραίο τζιπ χωρίς αυτό να επιβεβαιώνεται από τις μαρτυρίες και τα πορίσματα της τροχαίας που έχουν συμπεράνει ότι οδηγός του τζιπ ήταν ο ατυχος τραγουδιστής.

Ήδη οι δύο συνεπιβάτηδες του τζιπ έχουν καταθέσει αγωγή κατά της ασφαλιστικής εταιρίας που ήταν ασφαλισμένο το όχημα και όπως έχει προκύψει από δημοσιεύματα μία εξ αυτών , η βαρύτερα τραυματισμένη, αξιώνει αποζημίωση 1,1 εκατ. ευρώ.

Οι δύο αγωγές συνεκδικάζονται  στις 8 Οκτωβρίου 2020 και σύμφωνα με το protothema.gr στις 7 Σεπτεμβρίου το νομικό τμήμα της ασφαλιστικής εταιρίας που ήταν ασφαλισμένο το Τζιπ αλλά  στην νομική εκπροσώπηση μιας εκ των συνεπιβατών κοινοποιήθηκε αγωγή της οικογένειας Παντελίδη με την οποία αξιώνουν αποζημίωση ύψους   600.000 ευρώ ισχυριζόμενη ότι δεν ήταν ο ίδιος οδηγός αλλά μια εκ των συνεπιβατών.

Χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα αναφέρεται: 

Στην πολυσέλιδη αγωγή -περίπου 100 σελίδες, με τις μισές να είναι φωτογραφίες από το μοιραίο αυτοκίνητο και το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος- η οικογένεια Παντελίδη παραθέτει μία προς μία τις πραγματογνωμοσύνες, την ιατροδικαστική έκθεση και τα αποτελέσματα του γενετιστή που η ίδια όρισε, ισχυριζόμενη ότι δεν ήταν ο Παντελής ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Στην αγωγή υπάρχει η έκθεση των πραγματογνωμόνων που όρισε η οικογένεια, σύμφωνα με την οποία: «Από τη σύγκρουση του οχήματος τόσο με το τσιμεντένιο στηθαίο, το μεταλλικό κιγκλίδωμα, την ανατροπή του οχήματος και την είσοδο και κίνηση των μεταλλικών κιγκλιδωμάτων εντός του χώρου επιβατών καταλήγουμε στο ξεκάθαρο και χωρίς αμφιβολία συμπέρασμα ότι ο οδηγός του οχήματος ήταν η Κυριάκου Ευφροσύνη-Στυλιανή, ενώ ο Παντελεήμων Παντελίδης βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού».

Η συγκεκριμένη αγωγή θα συνεκδικαστεί επίσης με τiς άλλες δύο στις 8 Οκτωβρίου 2020

Με πληροφορίες από το protothema.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *