Αθωώθηκε ασφαλιστής που είχε κατηγορηθεί για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος

Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου 41χρονος Ροδίτης ασφαλιστικός σύμβουλος, ο οποίος κατηγορούνταν για υπεξαίρεση (ως εντολοδόχος) κατ’ εξακολούθηση ιδιαίτερα μεγάλης αξίας από υπόχρεο.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν μετά την ολοκλήρωση των ερευνών των διωκτικών αρχών της περιοχής μας, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 41χρονου και εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος φερόταν να μην απέδιδε τα χρήματα των συμβολαίων που έκανε στους πελάτες του, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται περίπου στις 45 χιλιάδες ευρώ, κατηγορία την οποία και αρνήθηκε ενώπιον του ανακριτή Ρόδου όπου βρέθηκε τον Ιούνιο του 2012

Ο 41χρονος είχε ισχυριστεί πως δεν καταχράστηκε τα χρήματα, αντίθετα, τα έδωσε σε πελάτες προκειμένου να καλύψει υποχρεώσεις που είχε η εταιρεία στην οποία εργαζόταν ως ασφαλιστικός σύμβουλος, προς αυτούς ως αποζημιώσεις.

Η υπόθεση εκδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου την περασμένη Πέμπτη όπου κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Νικήτα Μπόλκα το δικαστήριο έκρινε αθώο τον κατηγορούμενο.

Πηγή :rodiaki.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *