Ακυρώνεται, για πρώτη φορά μετά από 63 χρόνια, η διεθνής συνάντηση (αντ)ασφαλιστών στο Μονακό

Η 64η συνάντηση  του Rendez-Vous de Septembre, που επρόκειτο  να πραγματοποιηθεί στο Μονακό από τις 12 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2020, ακυρώνεται λόγω της αβεβαιότητας  που συνδέεται  με την παγκόσμια υγειονομική κρίση Covid-19.

Για 63 χρόνια, το Rendez-Vous de Septembre συγκέντρωνε, στο Μονακό, τους κορυφαίους παίκτες από την παγκόσμια αγορά ασφάλισης, αντασφάλισης και χρηματαγορών , καθώς και έναν μεγάλο αριθμό δικηγόρων, τραπεζικών συμβούλων και εξειδικευμένων δημοσιογράφων.

Περίπου 3000 άτομα παρευρίσκονταν κάθε χρόνο  στο συνέδριο για να συζητήσουν τα προβλήματα που συνδέονται με το επάγγελμα και να ξεκινήσουν τις ετήσιες διαπραγματεύσεις για την ανανέωση των ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών συμβολαίων.

Ο Claude Tendil, Πρόεδρος του RVS, δήλωσε: «Δεδομένης της σοβαρότητας της κρίσης υγείας που βιώνουμε, τα μέλη της Ένωσης RVS αποφάσισαν ομόφωνα να ακυρώσουν το RVS 2020. Επιλέξαμε επίσης να κάνουμε μια δωρεά 100 000 € στην για επιστημονική έρευνα για επιταχυνθεί ανακάλυψη  εμβολίου για την καταπολέμηση του Covid 19 ».

Η  επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2021.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *