Αλέξανδρος Κοντός: Προοπτικές ανάπτυξης της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής

Συνέντευξη Τύπου με θέμα “Προοπτικές ανάπτυξης της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής” παραχώρησαν στα Ιωάννινα την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής κ. Αλέξανδρος Κοντός και στελέχη της Εταιρίας σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης των Ιωαννίνων με αφορμή την περαιτέρω ενίσχυση των εργασιών του Οργανισμού στην Ηπειρο.

Στη Συνέντευξη Τύπου, εκτός από τον Πρόεδρο συμμετείχαν οι κ.κ. Ανδρέας Δημητρίου, Πρόεδρος του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Πίνδος» και Μέλος του ΔΣ της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, Κωνσταντίνος Ζωνίδης, Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, ο Χάρης Λιούρης, Πρόεδρος του Γενικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Ένωση Αγροτών», Μιχάλης Τζελέπης, Σύμβουλος Διοίκησης & Διευθυντής Κοινωνικής Οικονομίας και Στάθης Γκόργκας, Εμπορικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Στην ημερίδα παρέστησαν επίσης οι Πρόεδροι των Συνεταιριστικών Ενώσεων της Περιφέρειας, διακεκριμένοι συνεργάτες της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής από το ιδιωτικό δίκτυο καθώς και στελέχη της Εταιρίας όπως οι κ.κ. Κωνσταντίνος Σολωμίδης, Διευθυντής Πωλήσεων & Αναπληρωτής Διευθυντής Υπ/τος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Τζελέπης, Επιθεωρητής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης Δικτύου , Σπύρος Μανιάτης, Επιθεωρητής Πωλήσεων και η κα Τάνια Σταυρίδου, Υποδιευθύντρια Καινοτομίας, Ανάπτυξης Εφαρμογών & Τεχνολογίας.

Πηγή : Syneteristiki Ins. Co/ FacebookΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *