Αλλαγές που σχεδιάζει το facebook στην εμφάνιση και επεξεργασία των προφίλ από τους χρήστες ( video)

Νέες υπηρεσίες ανακοίνωσε ότι θα παρέχει σύντομα το Facebook στις σελίδες των χρηστών του τόσο για τους υπολογιστές όσο και για φορητές συσκευές, όπως τα κινητά τηλέφωνα και τα tablets .

958338
Mια από τις βασικές αλλαγές του θα είναι ότι οι χρήστες αντι για εικόνα στο προφίλ τους θα μπορούν να βάζουν κάποιο βίντεο το οποίο θα αναπαράγεται επαναλαμβανόμενα.
Επίσης ότι πρόκειται να γίνουν μετατροπές στον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλλάζουν την κεντρική φωτογραφία που εμφανίζεται στο προφίλ τους. Συγκεκριμένα, θα έχουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν μία φωτογραφία ως εικόνα του προφίλ τους και η οποία θα αντικαθίσταται από μία άλλη μετά από κάποιο χρονικό διάστημα που θα έχουν ορίσει οι ίδιοι.
Μία ακόμα αλλαγή που πρόκειται να γίνει είναι στον τρόπο με τον οποίο ο χρήστης καθορίζει τις πληροφορίες που εμφανίζονται στο προφίλ του.
Η αναβάθμιση αυτή θα επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν με πιο εύκολο και απλό τρόπο το περιεχόμενο που επιθυμούν να προβάλλεται και το οποίο θα μπορούν να βλέπουν οι «φίλοι» τους.
Επιπλέον, ο εκάστοτε χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να γράψει ένα μίνι-βιογραφικό, να επιλέξει συγκεκριμένες λεπτομέρειες που θα περιγράφουν τη δουλειά αλλά και τις σπουδές του και να προσθέσει έως 5 φωτογραφίες που θα εμφανίζονται στο πάνω μέρος της σελίδας του.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *