Αλλαγές στις θέσεις επιτροπών στη Ευρωπαϊκή Ζώνη του Million Dollar Round Table (MDRT)

Αλλαγές που έχουν λάβει χώρα στην Επιτροπή Επικοινωνίας Μελών MDRT (Membership Communication Committee) από 1ης Σεπτεμβρίου σε ότι αφορά τόσο την χώρα μας όσο και την Ευρωπαϊκή Ζώνη του Million Dollar Round Table (MDRT).

63463Πιο συγκεκριμένα από 1ης Σεπτέμβριου στην Επιτροπή Επικοινωνίας του Million Dollar Round Table αναλαμβάνει Πρόεδρος της Επιτροπής Μελών Ελλάδας (Country Chairman) ο διακεκριμένος συνάδελφος και επί σειρά ετών μέλος της Επιτροπής (MDRT) κ. Λάμπρος Αποστολιώτης (φωτο) από την Αθήνα.

Αντίστοιχα Πρόεδρος Ευρώπης της Επιτροπής (MDRT MCC) αναλαμβάνει ο κ. Δημοσθένης Συκοβάρης και Πρόεδρος Περιφέρειας Ευρώπης Μ. Ανατολής & Αφρικής η κα Ελένη Γρυπάρη.

Επίσης το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Βαρσοβίας στην Πολωνία η Πανευρωπαϊκή Σύσκεψη της Διεύθυνσης Επικοινωνίας του Million Dollar Round Table (MDRT), υπό την Προεδρία του κ. Συκοβάρη με συμμετοχή όλων των Προέδρων κρατών της περιφέρειας Ευρώπης, με παρουσία και της κας Γρυπάρη.
Στην διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τον Οργανισμό και τα μέλη του καθώς ο ρόλος της Επιτροπής Επικοινωνίας του MDRT είναι νευραλγικός για τον Οργανισμό.

ΟΠρόεδρος Ευρώπης της Επιτροπής (MDRT MCC) ο κ.  Δημοσθένης Συκοβάρης
ΟΠρόεδρος Ευρώπης της Επιτροπής (MDRT MCC) ο κ. Δημοσθένης Συκοβάρης
Τα μέλη της Επιτροπής λειτουργούν αμφίδρομα μεταφέροντας τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των μελών στις αντίστοιχες περιοχές και χώρες τους.
Επίσης είναι άμεσα υπεύθυνοι για τον συντονισμό και την υλοποίηση εγκεκριμένων από το MDRT δραστηριοτήτων, όπως ημερίδες, εργαστήρια και άλλα προωθώντας το όνομα και την φήμη του Οργανισμού.

Εύχομαι στον κ. Αποστολιώτη , αναφέρει ο κ. Συκοβάρη , και στη νέα Επιτροπή Επικοινωνίας Μελών Ελλάδας καλή επιτυχία στις προσπάθειές τους για την αναβάθμιση του επαγγελματία ασφαλιστικού συμβούλου και την περαιτέρω προώθηση της φιλοσοφίας και των αξιών που διέπουν το Million Dollar Round Table.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *