Αλλαγή επωνυμίας από Marfin σε Laiki και για τις ασφαλιστικές του Ομίλου

Οι Διακριτικοί Τίτλοι/Εμπορικές Επωνυμίες των Ασφαλιστικών Εταιρειών στην Ελλάδα του Ομίλου CNP LAIKI INSURANCE HOLDINGS, τροποποιούνται ως ακολούθως:

• Η «ΜΑRFIN ΖΩΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο «MARFIN ΖΩΗΣ» μετονομάζεται σε «CNP LAIKI ΖΩΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», με διακριτικό τίτλο «CNP LAIKI ΖΩΗΣ» ή/και «CNP LAIKI LIFE». Οι απαιτούμενες εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News

• Η «ΜΑRFIN ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο «MARFIN ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑΚΗ Α.Ε.» μετονομάζεται σε «CNP LAIKI ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», με διακριτικό τίτλο «CNP LAIKI ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑΚΗ» ή/και «CNP LAIKI INSURANCE AGENTS». Οι απαιτούμενες εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.

• Το υποκατάστημα της «ΛΑΪΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ LTD» με διακριτικό τίτλο «MARFIN ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» αλλάζει σε «CNP LAIKI ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» ή/και «CNP LAIKI INSURANCE». Οι απαιτούμενες εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.

Η CNP Laiki Insurance Holdings είναι η μητρική εταιρεία όλων των ασφαλιστικών εταιρειών σε Κύπρο και Ελλάδα. Με ισχύ από 1 Ιανουαρίου 2009, μετά από τη στρατηγική συμμαχία μεταξύ της Γαλλικής CNP Assurances και της Laiki Bank, η CNP Assurances απέκτησε το 50,1% του μετοχικού κεφαλαίου της Laiki Insurance Holdings, ενώ το υπόλοιπο 49,9% παρέμεινε στην Laiki Bank.

Η γαλλική CNP Assurances S.A., της οποίας η παρουσία στον ασφαλιστικό τομέα χρονολογείται από το 1850, είναι η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στις ασφαλίσεις προσώπων στη Γαλλία με παραγωγή ασφαλίστρων €30 δις και παρουσία σε διεθνές επίπεδο σε χώρες όπως η Βραζιλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Κύπρος, η Ελλάδα.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *