Ανήθικο πόλεμο καταγγέλλει ο πρόεδρος της ασφαλιστικής «Διεθνής Ενωσις»

Με επιστολή του στο δίκτυο των συνεργατών της ασφαλιστικής εταιρίας «Διεθνής Ένωσις» ο πρόεδρος της κ Ανδρέας Βαλυράκης καταγγέλλει προσπάθεια ανήθικης επίθεσης σε βάρος της εταιρίας ..με διαδώσεις περί πληροφοριών κλεισίματος .
Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής :
«Στην Ασφαλιστική Αγορά είναι σύνηθες φαινόμενο ο οξύς ανταγωνισμός ανάμεσα στους παράγοντές της, Ασφαλιστικές Εταιρίες και δίκτυα παραγωγών. Κυρίως ο ανταγωνισμός αυτός, θεμιτός ή αθέμιτος, παίρνει τη μορφή τιμολογιακών υποκοστολογήσεων, πλειοδοσία παροχών και ό,τι άλλο μπορούν να επινοήσουν όσοι δεν έχουν το κύρος και την ποιότητα για να δημιουργήσουν με το σπαθί τους, δικά τους αξιόπιστα δίκτυα πωλήσεων και υγιή παραγωγικά χαρτοφυλάκια.
Εσχάτως, ο ανταγωνισμός αναβαθμίστηκε … ποιοτικά και εκτός από αθέμιτος έγινε και ΑΝΗΘΙΚΟΣ.
Δεν μπορώ με άλλη λέξη να χαρακτηρίσω ό,τι συνέβη την προηγούμενη Παρασκευή 24/5.
Την ίδια ώρα (9:00π.μ.) και στο σύνολο της Ελληνικής επικράτειας, οι συνεργάτες συγκεκριμένης Ασφαλιστικής Εταιρίας, όρμησαν στα δίκτυα πωλήσεων της ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ, κραδαίνοντας την … έγκυρη πληροφόρηση ότι επίκειται το κλείσιμο της εταιρίας και μάλιστα μέσα στις επόμενες ώρες!!!
Το σενάριο αυτό δεν ήταν πρωτόγνωρο για εμάς. Είχε παιχτεί αρκετές φορές τον τελευταίο χρόνο. Αυτό που ήταν καινούργιο, ήταν ο χρονικός συντονισμός και η Πανελλαδική δικτύωση, που αποδεικνύουν περίτρανα τον κεντρικό σχεδιασμό της εναντίον μας επίθεσης.
Προειδοποιούμε τους εμπνευστές της αθλιότητας αυτής ότι οι πράξεις τους δεν θα μείνουν ατιμώρητες. Ήδη έχουμε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου και θα φροντίσουμε άμεσα ώστε οι όποιοι υπεύθυνοι, ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί, να αποκτήσουν και όνομα και διεύθυνση.
Οι συνεργάτες μας γνωρίζουν άριστα και την οικονομική ευρωστία και την ασφαλιστική συνέπεια της εταιρίας, στηρίζουν με την παραγωγή τους τις προσπάθειές της και αποκρούουν τις κακόβουλες επιθέσεις απ’ όπου κι αν προέρχονται.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Ανδρέας Βαλυράκης Πρόεδρος Δ.Σ.»
Πηγή : insuranceforum.gr

Μοιραστείτε το !


Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *