Αναίρεση του Α.Π κατά αθωωθέντων υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής για υπόθεση ασφαλιστικής απάτης

Την αντίδραση του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής προκάλεσε, προφανώς με αίτημα της εταιρίας, όπως αναφέρει, αναίρεση κατά αθωωτικής απόφασης για υπαλλήλους της, που φέρεται να εμπλέκονταν σε μεγάλη υπόθεση ασφαλιστικής απάτης σε βάρος της Εταιρίας.

Να σημειώσουμε ότι η απόφαση ήταν εφετειακή και υπήρξαν καταδίκες άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Αναλυτικά η ανακοίνωση : 

Η ταλαιπωρία των συνάδελφων μας δεν έχει τέλος

Συνάδελφοι,

Με την απόφαση 991/2022 του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Θεσσαλονίκης, κρίθηκε ότι οι συνάδελφοί μας Μάκης Τάντσης, Λάζαρος Καμπάογλου και Άκης Καλαϊντζής είναι ομόφωνα αθώοι των κατηγοριών που τους απέδιδε η Εταιρία και η Εισαγγελία όπως και μια σειρά άλλων κατηγορούμενων.

Επί της απόφασης, την τελευταία μέρα της προθεσμίας, μετά προφανώς από αίτημα της Εταιρίας, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου άσκησε αίτηση αναίρεσης, από όλους τους αθωωθέντες, μόνο για τους συναδέλφους μας!!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θέλει να δηλώσει ότι παραμένει στο πλευρό των συναδέλφων μας που ταλαιπωρούνται για δέκα μέχρι στιγμής χρόνια, απολυμένοι από την Εταιρία χωρίς πειθαρχική διαδικασία, με μόνο στοιχείο την υποβολή μήνυσης εναντίον τους, και παραμένει προσηλωμένο στην πεποίθηση ότι για μια ακόμα φορά η αλήθεια θα αποδειχτεί, όπως άλλωστε έγινε ήδη από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *