Αναβολή των υποβιβασμών του δικτύου πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής ζητά ο σύλλογος των υπαλλήλων


Λόγω των οικονομικών συγκυριών και προβλημάτων στην γενικότερη οικονομική κατάσταση της χώρας, το πρώτο εξάμηνο του χρόνου , ο Σύλλογος των Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής ζητά να αναβληθεί ο υποβιβασμός των δικτύων πωλήσεων της εταιρίας σχετικά με τους στόχους των πωλήσεων .

0733832
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου

«Καλούμε την εταιρία να αναβάλλει τους υποβιβασμούς του δικτύου πωλήσεων

Η Εταιρία μας εφαρμόζει εδώ και έναν χρόνο νέο κανονισμό πωλήσεων, που ισχύει για όλο το δίκτυο Agency.

Αυτός προβλέπει συγκεκριμένα όρια παραγωγής για τις προαγωγές και υποβιβασμούς των συναδέλφων πωλητών του εταιρικού δικτύου πωλήσεων.

Ο κανονισμός αυτός θα ίσχυε για πρώτη φορά την 1/1/2015. Λόγω του μικρού χρόνου εφαρμογής (θα είχε εφαρμογή λιγότερο από ένα εξάμηνο αλλά οι κρίσεις θα αφορούσαν όλο το 2014) αποφασίστηκε η μετάθεση της ημερομηνίας κρίσεων για την 1/7/2015.

Σήμερα η Διοίκηση αποφάσισε να καλέσει σε συνάντηση τους επιθεωρητές πωλήσεων και τα ανεξάρτητα γραφεία πωλήσεων, προκειμένου να τους ανακοινωθεί το ποιοι υποβιβάζονται λόγω μειωμένης παραγωγής.

Από την πλευρά μας θα θέλαμε να ζητήσουμε από την Διοίκηση να αναβάλλει αυτή την διαδικασία.

Πιστεύουμε ότι τα παραγωγικά αποτελέσματα του τελευταίου εξαμήνου δεν αποτελούν ασφαλή δείκτη όσον αφορά την παραγωγή και την παραγωγικότητα των δικτύων πωλήσεων, λόγω των γεγονότων που είναι σε εξέλιξη και αφορούν την γενική οικονομική κατάσταση.

Πιστεύουμε ότι τούτη την ώρα ο υποβιβασμός γραφείων πωλήσεων δεν θα βοηθήσει στην ανάπτυξη παραγωγής της Εταιρίας μας και θα δημιουργήσει προβλήματα στην πορεία των πωλήσεων.

Θεωρούμε ότι όλο το βάρος της Διοίκησης θα πρέπει να πέσει στην εμψύχωση και ενίσχυση του παραγωγικού μας δικτύου, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν ή και να αναστραφούν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με την συνεχιζόμενη τραπεζική αργία.

Πιστεύουμε ότι η Εταιρία θα πρέπει να σταθεί δίπλα στους ανθρώπους των πωλήσεων, ακόμα και αν δεν μπορεί να αντιληφθεί τον λόγο που θα πρέπει να βάλει τους ανθρώπους της πάνω από τους αριθμούς.»Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *