Αναδιάρθρωση της δραστηριότητας και λειτουργίας από την ΜetLife

H MetLife προχωρά στην αναδιάρθρωση της δραστηριότητας και λειτουργίας της σε επίπεδο Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (ΕΜΕΑ), ως μέρος της πρωτοβουλίας «Project Evolution», που στοχεύει, εν όψει της εφαρμογής του Solvency II, να δημιουργήσει την βέλτιστη εταιρική οργανωτική δομή στην Ευρωπαϊκή Ένωση για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη στο μέλλον.

43535Η νέα δομή «θα προσφέρει μεγαλύτερη προστασία του πελάτη, αποτελεσματικότερη διαχείριση κεφαλαίων, υψηλότερη παραγωγικότητα, και καλύτερη διαχείριση κινδύνων», όπως επισήμανε ο Michel Khalaf, President Europe, Middle East and Africa (EMEA) της MetLife.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Με βάση τη νέα δομή η Περιφέρεια της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (ΕΜΕΑ), θα αποτελείται πλέον από τρεις επιμέρους περιοχές. Την Κεντρική και Δυτική Ευρώπη με επικεφαλής τον Dirk Ostijn και θα περιλαμβάνει Μεγάλη Βρετανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ιταλία, Βουλγαρία, Σλοβακία, Ρουμανία, Κύπρος, Τσεχία, και Ουγγαρία, την Ανατολική και Νότια Ευρώπη με επικεφαλής τον Eric Clurfain και θα περιλαμβάνει Πολωνία, Ελλάδα, Ρωσία, και Ουκρανία, και τέλος την Μέση Ανατολή και Αφρική με επικεφαλής το Julio Garcia Villalon και θα περιλαμβάνει τον Περσικό Κόλπο, τη Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο, το Λίβανο, την Ιορδανία και την Τουρκία.

Στη νέα οργανωτική δομή, τόσο σε επίπεδο περιφέρειας EMEA όσο και στη περιοχή Ανατολική και Νοτιά Ευρώπη, σημαντικούς ρόλους θα αναλάβουν Έλληνες στελέχη που προέρχονται από τη Metlife Ελλάδος.

Ανεξάρτητα από τις πιο πάνω εξελίξεις, ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Regional Head, Eastern & Southern Europe, έπειτα από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη καριέρα 32 ετών στην Alico και την MetLife, αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί στο τέλος του έτους, έχοντας ενημερώσει για αυτή του την προσωπική επιθυμία την εταιρεία από τις αρχές του 2014.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *