Ανακοίνωση από τον εκκαθαριστή της επιχείρησης Enterprise Insurance Company plc στις 18η Ιανουαρίου, 2017

Σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα των αποζημιώσεων από την ασφαλιστική εταιρία Enteprise Insurance με έδρα το Γιβραλτάρ ο ασφαλιστικός εκκαθαριστής της εταιρίας εξέδωσε νέα ανακοίνωση στις 18 Ιανουαρίου 2017

Η ανακοίνωση είναι στα Αγγλικά και μπορεί να την δείτε εδώ, ενώ στο τέλος μπορεί να δείτε σχετικές δηλώσεις και έγγραφα του εκκαθαριστή που αφορούν τους ασφαλισμένους στην Ελλάδα.

Ειδικότερα σε ειδική σημείωση στην ανακοίνωση για ασφαλισμένους στη Γαλλία, την Ελλάδα και τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας αναφέρει:

Σήμερα επιβεβαιώνοντας ρυθμίσεις για τη διαχείριση των απαιτήσεων στις υπόλοιπες χώρες στις οποίες η Εταιρεία χορήγησε εγγύηση για τα ασφαλιστήρια συμβόλαια, καθώς και τον καθορισμό των διαδικασιών με τις οποίες οι ισχυρισμοί μπορούν να υποβληθούν στα συστήματα αποζημίωσης. Θα περιλαμβάνει τις οδηγίες για την υποβολή αιτήσεων σε αυτή την ιστοσελίδα, μόλις αυτά είναι διαθέσιμα.
Εν τω μεταξύ όλοι τους ασφαλισμένους με αξιώσεις που προκύπτουν θα πρέπει να συνεχίσουν να κοινοποιούν τις εν λόγω απαιτήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία επικοινωνίας που καθορίζονται στα έγγραφα της πολιτικής τους.

Θα περιλαμβάνει επίσης τυχόν ειδοποιήσεις προς τους αντισυμβαλλόμενους ή τους πιστωτές σε αυτή την ιστοσελίδα στην αντίστοιχη γλώσσα.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *