Ανακοίνωση του ΠΣΑΣ για ενημέρωση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και των μελών του

Ο ΠΣΑΣ με θέμα “Ενημέρωση των Διαμεσολαβητών – των Μελών του ΠΣΑΣ και των νεοεισερχόμενων συναδέλφων στη Διαμεσολάβηση” εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση :

Ο ΠΣΑΣ οφείλει να διαφωτίσει τα μέλη του σχετικά με τις ανακρίβειες που εξέφρασε η Πρόεδρος της ΕΕΑΕ στη χθεσινή συνέντευξή της στο Underwriter.gr. Διατυπώσεις που όχι μόνο δημιουργούν τεράστια σύγχυση, αλλά συντελούν καθοριστικά στο διαμελισμό της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ο ΠΣΑΣ σύμφωνα με το Άρθρο 4 του Καταστατικού του εγγράφει ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 20ο έτος της ηλικίας τους και ασκούν κατά κύριο λόγο το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή (πρώην ασφαλειομεσίτη, πρώην παραγωγού ασφαλειών) βάσει των προϋποθέσεων που προβλέπει και ορίζει ο νόμος ή που αποδεδειγμένα ασχολείται με την προώθηση ασφαλιστικών εργασιών.

Επομένως, ασφαλώς ο ΠΣΑΣ έχει “καθαρή ταυτότητα” και συμβαδίζει απόλυτα με το Νόμο!!

Απάντηση στις αντιδεοντολογικές πρακτικές που ακολουθήθηκαν, ήταν η ηχηρή απουσία της Διαμεσολάβησης στην προκείμενη εκδήλωση.

Ας είμαστε ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ, ΤΑΠΕΙΝΟΙ, ΔΙΑΦΑΝΟΙ για να ενώνουμε και όχι να διασπούμε την Διαμεσολάβηση.

Η ρήση του σοφού λαού “Τα στερνά τιμούν τα πρώτα” απαντά σε όλους μας.

Ο ΠΣΑΣ θα συνεχίσει δυναμικά την πορεία του στην Ασφαλιστική Αγορά με πρωταρχικό του μέλημα την προάσπιση των συμφερόντων όλων των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, αναδεικνύοντας καθημερινά τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο επαγγελματίας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής στον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *