Αναστέλλουν ή αφαιρούν καλύψεις από την ταξιδιωτική ασφάλιση σε νέους πελάτες λόγω COVID-19

Όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει ασφάλιση ταξιδιού από τον πάροχο LV τώρα δεν μπορεί , καθώς η ασφαλιστική αποφάσισε να σταματήσει, ενδιάμεσα, τις πωλήσεις καθώς η πανδημία του κοροναϊού συνεχίζει να χτυπάει τον πλανήτη.

“Λυπούμαστε, δεν μπορούμε σας κάνουμε προσφορά αυτή τη στιγμή”, είναι το μήνυμα στην ιστοσελίδα σε όσους προσπαθούν να κάνουν ταξιδιωτική ασφάλιση τώρα.

«Λαμβάνοντας υπόψη την επίδραση που έχει ο κοροναϊός (COVID-19) σε παγκόσμιο επίπεδο, πήραμε την δύσκολη απόφαση να σταματήσουμε την πώληση ταξιδιωτικής ασφάλισης σε νέους πελάτες. Θεωρήσαμε μια σειρά επιλογών, όπως η εξαίρεση κάλυψης ή η αύξηση των τιμών για νέους πελάτες, δεν είναι σωστή και έτσι κάνουμε  προσωρινή παύση της πώλησης νέων συμβολαίων και η εστίαση στους υπάρχοντες πελάτες μας είναι η σωστή απόφαση”.

Επίσης η ασφαλιστική Aviva αναθεώρησε την προσφορά για νέους ασφαλισμένους στην ταξιδιωτική ασφάλιση και σύμφωνα  το The Independent, ένας εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε: «Μετά την αναθεώρηση της ταξιδιωτικής ασφάλισης της Aviva, αποφασίσαμε να προσαρμόσουμε την κάλυψή μας ώστε να αντικατοπτρίζει τους τρέχοντες κινδύνους που συνεπάγεται ο coronavirus.

“Αυτό σημαίνει ότι ενώ οι νέοι πελάτες ασφαλισμένων ταξιδιών της Aviva μπορούν ακόμα να αγοράσουν την κύρια ταξιδιωτική ασφάλιση, δεν θα είναι σε θέση να επιλέξουν τα πρόσθετες καλύψεις όπως ” διακοπής ταξιδιού “ή” κλείσιμο εναέριου χώρου “.”Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *