Αναστολή για νέες εργασίες σε ασφαλιστική με καθεστώς ΕΠΥ, με έδρα την Ιρλανδία

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Αρχής για τις Ασφαλιστικές Εταιρίες και τις Επαγγελματικές Συντάξεις, [EIPOA], στα πλαίσια της ενημέρωσης για τις διασυνοριακές εργασίες στην ασφάλιση, απόφαση της Κεντρικής Τράπεζας της Ιρλανδίας σχετικά με την ασφαλιστική εταιρία,CBL Insurance Europe dac (CBLIE)
Η σχετική ανακοίνωση της Τράπεζας αναφέρει μεταξύ άλλων :
“Η CBL Insurance Europe dac (CBLIE) είναι μια ασφαλιστική επιχείρηση που έχει λάβει άδεια λειτουργίας και ρυθμίζεται από την Κεντρική Τράπεζα της Ιρλανδίας. Η κύρια δραστηριότητα της CBLIE είναι η παροχή μιας σειράς προϊόντων ασφάλισης ζημιών στην Ιρλανδία και σε ορισμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με βάση την ελευθερία παροχής υπηρεσιών. Η CBLIE ειδικεύεται στην ασφάλιση πιστώσεων και χρηματοοικονομικών εγγυήσεων, ασφάλιση επαγγελματικής αποζημίωσης, ασφάλιση περιουσίας και ταξιδιωτικών δεσμών. Τα προϊόντα αυτά διανέμονται μέσω καναλιών, συμπεριλαμβανομένων των Διευθυντών Γενικών Αντιπροσώπων (MGA) και των ασφαλιστικών μεσιτών.
Η Κεντρική Τράπεζα εξέδωσε σήμερα, στις 19 Φεβρουαρίου 2018, μια εντολή προς την CBLIE να της δώσει εντολή να σταματήσει να εκτελεί νεες τις δραστηριότητές με άμεση ισχύ, μέχρι νεωτέρας.
Η CBLIE συνεχίζει να λειτουργεί και οι υφιστάμενες πολιτικές εξακολουθούν να ισχύουν.’”

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης εδώΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *