Ανασφάλιστο το αυτοκίνητο που σκότωσε 14χρονη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και οδηγούσε 18χρονος [vid]

Μία ακόμη πτυχή στις τραγωδίες της ασφάλτου, πέρα από αυτές που σχετίζονται με την υπερβολική ταχύτητα, την οδήγηση χωρίς δίπλωμα οδήγησης, ελλειπή συντήρηση, καταγράφεται από την περίπτωση τροχαίου που συγκλόνισε πριν λίγες μέρες την Ελληνική Κοινωνία με θύμα 14χρονη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα enikos ασφαλιστική πράκτορας, από την περιοχή της Ημαθίας που συνέβη το θανατηφόρο ατύχημα, μιλώντας στο δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου για το θέμα τον ανασφάλιστων αυτοκινήτων ανέφερε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο.

Ερωτηθείσα για το «αν τα ανασφάλιστα οχήματα προκαλούν και πολλά προβλήματα στους δρόμους», η κ. Δαμβακεράκη ισχυρίστηκε: «Προκαλούν προβλήματα. Πρόσφατα είδατε το δυστύχημα που έγινε με το 18χρονο αγόρι, που σκότωσε το 14χρονο. Ήταν και ανασφάλιστο συν τοις άλλοις που αν τυχόν ήταν ασφαλισμένο το αυτοκίνητο η οικογένεια της παθούσας θα έπαιρνε κάποια αποζημίωση, τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει».

Πηγή [enikos.gr]


Νέα αποκάλυψη για το δυστύχημα της Ημαθίας… από Enikos_grΈνα Σχόλιο - Γράψε ένα σχόλιο

 1. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ · Edit

  Μήπως μερίδιο ευθύνης έχει και η πολιτεία?
  Η οποία ενώ θα έπρεπε να εφαρμόσει το νόμο για τα ανασφάλιστα(εδώ και σχεδόν 4 χρόνια).
  Τέτοια φαινόμενα θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί…..
  Ας μας απαντήσουν οι αρμόδιοι.
  Ας διεκδικήσουν απο αυτούς τις αποζημιώσεις οι ασφαλιστικές και οι παθόντες, για τον λόγο του οτι δεν εφαρμόζουν το νόμο κάποιοι.
  Μιλάμε για αστική ευθύνη σωματικών βλαβών ή οποία θα μπορούσε να έχει λόγο ύπαρξης εάν το κράτος και ο κάθε υπεύθυνος ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

  Reply

Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *