Αναταράξεις και κινήσεις Κοντομηνά για την Prime Insurance στηv Κύπρο

Αποχωρήσεις στελεχών σε πολλά επίπεδα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στην Prime Ιnsurance στην Κύπρο αναφέρει δημοσίευμα της Ιστοσελίδας philenews.com, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων οτι:

“Η εταιρεία έκλεισε το 2017 με ζημιές 325 χιλ. ευρώ σε αντίθεση με κέρδος 401 χιλ. ευρώ το 2016. Όπως αναφερόταν στην ετήσια έκθεση για το 2017, η εταιρεία είχε θέσει ως στόχο ο δείκτης κάλυψης φερεγγυότητας να ξεπερνά το 115% και έκανε διάφορες ενέργειες ώστε αυτό να επιτευχθεί εντός του 2018. O Δείκτης αποδεκτών ιδίων κεφαλαίων για σκοπούς του Solvency Capital Requirement της εταιρείας στο τέλος του 2017 ανερχόταν σε 108%.

Όπως πληροφορείται το Insider, τις τελευταίες βδομάδες υπήρξαν απανωτές συναντήσεις της διεύθυνσης της εταιρείας και του ίδιου του μεγαλομετόχου της, Δημήτρη Κοντομηνά, με την Υπηρεσία Ελέγχου Ασφαλιστικών Εταιρειών. Στόχος των συναντήσεων ήταν να εξευρεθούν ικανοποιητικές λύσεις για αύξηση των κεφαλαίων της εταιρείας. Από πλευράς της εταιρείας δεν υπήρξε οποιοδήποτε σχόλιο σε σχέση με τις προαναφερόμενες πληροφορίες.”

Πηγή: philenews.comΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *