Ανθρωπιστική βοήθεια του Ε.Ε.Α.στην Αλβανία

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 10/1/2020 αναχώρησε η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας.

Δύο μεγάλα φορτηγά, γεμάτα με τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής καθαριότητας αλλά και ιματισμού (κυρίως κουβέρτες), έφυγαν από την Αθήνα με προορισμό την Αρχιεπισκοπή στη γειτονική χώρα, προκειμένου να στηριχθεί ο λαός της Αλβανίας μετά τον φονικό σεισμό της 26ης Νοεμβρίου.

Πρόκειται για μία ακόμα ανθρωπιστική δράση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιου, για παροχή βοήθειας στον δοκιμαζόμενο λαό της γειτονικής μας χώρας.

Τη διαδικασία συγκέντρωσης και αποστολής της ανθρωπιστικής βοήθειας συντόνισαν ο Γ΄Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Ηλίας Μάνδρος και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Κοντούρης.

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, σε ανοικτή επιστολή του προς τον κ. Αναστάσιο, επισημαίνει ότι το Ε.Ε.Α. θα συνεχίσει την κοινωνική του προσφορά κάθε φορά που παρίσταται ανάγκη, ενώ εξάρει το έργο της Αρχιεπισκοπής Αλβανίας.

«Μακαριώτατε,

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, έχοντας ως αρχή να βρίσκεται δίπλα στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη και εμπνεόμενο από το εξαιρετικά σημαντικό σας έργο στην Αλβανία, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα σας για την στήριξη των σεισμοπαθών της γειτονικής χώρας. Απευθύνοντας πρόσκληση στα μέλη μας για συγκέντρωση εφοδίων και διαθέτοντας ένα σεβαστό ποσό για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, προχωρήσαμε στην αποστολή τους, προκειμένου να ενισχύσουμε –όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας- τον σκληρά δοκιμαζόμενο λαό της Αλβανίας. Ο ανθρώπινος πόνος δεν γνωρίζει σύνορα και οφείλουμε όλοι να στεκόμαστε δίπλα σε όποιον υποφέρει εξαιτίας μίας φυσικής καταστροφής. Ειδικά όταν πρόκειται για γείτονες, πολλοί μάλιστα εκ των οποίων είναι και μέλη του Επιμελητηρίου μας καθώς δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην Αθήνα.

Να είστε πάντα καλά και να συνεχίσετε να προσφέρετε στον λαό της Αλβανίας, όπως εξάλλου κάνετε εδώ και δεκαετίες.

Με τιμή,

Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου

Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών»Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *