Ανοίγει ο δρόμος για αποζημιώσεις στο τροχαίο με τον τραγουδιστή Π.Παντελίδη

Η πολύκροτη υπόθεση του τροχαίου, το 2016, με τον τραγουδιστή Π.Παντελίδη, που ίδιος βρήκε τραγικό θάνατο και τραυματίστηκαν δύο συνεπιβάτισσες του, φαίνεται να παίρνει τέλος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Έθνος” ο αρμόδιος εισαγγελέας εξέδωσε απορριπτική διάταξη σε έρευνα για να εντοπίσει ευθύνες στους φίλους του τραγουδιστή, οι οποίοι βρέθηκαν τη μοιραία νύχτα σε χαρτοπαικτική λέσχη που ήταν και το θύμα, αλλά και ευθύνες του Δημοσίου αναφορικά με την κατάσταση του οδοστρώματος και των κιγκλιδωμάτων στο σημείο που έγινε τι ατύχημα.

Εδώ να σημειώσουμε ότι από τους συγγενείς του τραγουδιστή είχε αμφισβητηθεί και αν ο ίδιος ήταν οδηγός, το μοιραίο πρωινό που σημειώθηκε το τροχαίο, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιωθεί κάτι σχετικό από τα στοιχεία και τις έρευνες της τροχαίας.

Έτσι σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δυο συνεπιβάτισσες του άτυχου τραγουδιστή, Φρόσω Κυριακού και Μίνα Αρναούτη, αναμένεται να διεκδικήσουν τις νόμιμες αποζημιώσεις από την ασφαλιστική εταιρία που ήταν ασφαλισμένο το αυτοκίνητο.

Εδώ να σημειώσουμε ότι οι διεκδικήσεις αποζημιώσεων, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, αφορούν κυρίως ιατρικά έξοδα για την νοσηλεία και αποθεραπεία των τραυματιών και επίσης για απώλειες εισοδημάτων εξαιτίας των σωματικών βλαβών που υπέστησαν.

Το ανώτατο όριο αποζημιώσεων για σωματικές βλάβες, που απορρέει από την κάλυψη αστικής ευθύνης έναντι τρίτων, είναι 1.200.000 ευρώ ανά θύμα ή 5.600.000 ευρώ ανά αξίωση (ανεξαρτήτως του αριθμού θυμάτων)Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *