Ανοικτή διαδικτυακή συνάντηση της ομάδας “Ενεργοί Ασφαλιστές” με θέματα τα POS και τα ασφάλιστρα υγείας

Ανακοίνωση της Ομάδας Ενεργοί Ασφαλιστές αναφέρει τα παρακάτω:

“Οι Ενεργοί Ασφαλιστές, πάντα πιστοί στις ιδέες τους και με αληθινό ενδιαφέρον για τα προβλήματα της αγοράς, διοργανώνουν την 7η διαδικτυακή τους συνάντηση την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 17:00.

Ακολουθήστε μας στο Google News

 Τα θέματα που θα τεθούν επι τάπητος είναι: 1) Τα POS στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση 2) Οι υπέρογκες αυξήσεις ασφαλίστρων στον κλάδο Υγείας. 
Στο πρώτο μέρος της συνάντησης μας θα έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε τον έγκριτο φοροτεχνικό και Σύμβουλο – Οικονομικό Επόπτη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών , κύριο Παναγιώτη Παντελή.

Ό κύριος Παντελής γνωστός σε όλους μας, για την γνώση και την εμπειρία του, αλλά και για την ενεργό δράση του στην στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, είναι ο πλέον ειδικός για να μας κατατοπίσει στο φλέγον ζήτημα του κλάδου μας για τα POS. Υπενθυμίζουμε ότι ο κύριος Παντελής συμμετείχε στις διαβουλεύσεις με το Υπουργείο Οικονομικών για την εφαρμογή του μέτρου. 

Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης θα συζητήσουμε για τις αυξήσεις ασφαλίστρων στον κλάδο Υγείας και τις συνέπειες που επιφέρουν στον καταναλωτή, τον διαμεσολαβητή και το σύνολο της αγοράς. 

Ή ομάδα των Ενεργών Ασφαλιστών θεωρεί πως η συζήτηση μας αφορά όλους και αναμένουμε την συμμετοχή σας και τα ερωτήματα ή την τοποθέτηση σας. 

Ή διαδικτυακή ομάδα των Ενεργών Ασφαλιστών .”

Το link σύνδεσης Zoom Meeting είναι :

https://us06web.zoom.us/j/89756414856?pwd=Vz6RsdT2KMEFeJY0pqI8ryttJ5RW5o.1Meeting ID: 897 5641 4856
Passcode: 111111Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *