Αντιπαράθεση πρακτόρων Εθνικής Ασφαλιστικής για τις online πωλήσεις

Η απόφαση της Εθνικής Ασφαλιστικής να προωθήσει online Πλατφόρμα πωλήσεων, τόσο στον κλάδο αυτοκινήτου όσο και στους κλάδους κατοικίας και υγείας, φαίνεται να συναντά για μια ακόμα φορά την αντίδραση των διαμεσολαβούντων.
Η εταιρία έχει προγραμματίσει σειρά ενημερώσεων προς το δικτυό της , ενώ με επιστολή της είχε ενημερώσει σχετικά τους συνεργάτες για την λειτουργία της πλατφορμας , επισημαίνοντας μάλιστα ότι η προωθησή της είναι αναγκαία γιατί δέχεται πλήγματα στην παραγωγή της από τους ανταγωνιστές που προωθούν online πωλήσεις .
Ωστόσο σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής κατηγορείται ο Α Αντιπρόεδρος της Εταιρίας κ Βασιλείου « για απαξιωτική στάση» σε μία από τις ενημερωτικές συναντήσεις με το δίκτυο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση « αρνήθηκε να δώσει τον λόγο και κατ’ επέκταση τη δυνατότητα διαλόγου στους Πράκτορες και στη συνέχεια αποχώρησε προσβάλλοντας το σύνολο των παρευρισκομένων συνεργατών.»
Πρέπει να σημειώσουμε ότι αντιδράσεις υπήρξαν και στην περίπτωση της Interamerican όταν ξεκίνησε το λανσάρισμα της online πλατφόρμας anytime.
Tόσο η Ιnteramerican όσο και η Εθνική Ασφαλιστική θεωρούνται από τους leader της αγοράς στην ασφάλιση αυτοκινήτου.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *