Αν το πατήσεις… θα την πατήσεις! ΤτΕ- Εκστρατεία ενημέρωσης με θέμα τις ασφαλείς πληρωμές και την προστασία από τις ηλεκτρονικές απάτες (Βίντεο)

Η Τράπεζα της Ελλάδος στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) “Global Money Week” (GMW), πραγματοποιεί εκστρατεία ενημέρωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω της δημιουργίας σύντομου βίντεο με τίτλο: «Αν το πατήσεις… θα την πατήσεις», με θέμα τις ασφαλείς πληρωμές και την προστασία από τις ηλεκτρονικές απάτες.

Η εκστρατεία υποστηρίζεται από ενημερωτικό υλικό με τίτλο «Πώς προστατεύομαι από τις ηλεκτρονικές απάτες».

"Κατά Παντός Κινδυνου" Tips στο youtube για ασφάλιση και ασφάλειες

Σχετικοί σύνδεσμοι:

–      Βίντεο

–      Συνοδευτικό ενημερωτικό υλικό με τίτλο «Πώς προστατεύομαι από τις ηλεκτρονικές απάτες»

–      Δελτίο Τύπου: Η Τράπεζα της Ελλάδος ως εθνικός συντονιστής της παγκόσμιας εκστρατείας ευαισθητοποίησης του ΟΟΣΑ “Global Money Week”



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *