Αξιολογείται σήμερα η προσφορά της Gongbao. Οι επόμενες κινήσεις για την Εθνική Ασφαλιστική

Σε σημερινή συνεδρίαση της Διοίκησης της ΕΤΕ θα γίνει η πρώτη αξιολόγηση της μίας και μοναδικής προσφοράς για την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής μετά την “δεύτερη ευκαιρία” στους κινέζους μνηστήρες.

Αν και δεν αναμένεται να υπάρξει σήμερα απόφαση υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία αν και κατά πόσο θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή και δεν θα οδηγήσει σε ένα νέο φιάσκο τύπου ΕΧΙΝ.

Η απόσυρση της Fosun, με τη μη κατάθεση δεσμευτικής προσφοράς, και το γεγονός ότι η Gongbao είναι επενδυτικό Fund που θα αναζητήσει “συμμάχους” για να συμπληρώσει το ποσό των 617 εκατ ευρώ, που είναι το τίμημα της προσφοράς, είναι που δυσκολεύει τις σημερινές αποφάσεις.

Πάντως, η ίδια η Τράπεζα έδωσε με την ανακοίνωση της, για τη μια και μοναδική προσφορά, το στίγμα της επόμενης κίνησης αν απορριφθεί η προσφορά αυτή, με την αναφορά για το ενδεχόμενο Διεθνούς Δημόσιας Προσφοράς

Στα πλαίσια αυτά,εφόσον απορριφθεί η υπάρχουσα προσφορά , η επόμενη κίνηση θα είναι η επανεγγραφή της εταιρίας στο ΧΑΑ όπου μέσω δημόσιων προσφορών θα προσπαθήσει να δελεάσει αγοραστές, που πιθανόν να είναι περισσότερο σχετικοί με τον ασφαλιστικό κλάδο.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *