Απάτη με πλαστό ασφαλιστήριο και κλοπή αυτοκινήτου


Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος 37χρονου άντρα και ταυτοποιήθηκε ως δράστης ημεδαπός, με τον οποίο είχε επαγγελματική συνεργασία, σύμφωνα με ανακοίνωση της του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

347437

Ειδικότερα σχετικά με την υπόθεση και την εξιχνίαση της η ανακοίνωση αναφέρει :

Με το πρόσχημα της μεσολάβησης για τον εντοπισμό και την επιστροφή του κλεμμένου οχήματος του παθόντα, απέσπασαν από αυτόν 3.000 ευρώ

Εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική γνωριμία τους, 41χρονος ημεδαπός πέτυχε να εξαπατήσει 37χρονο πελάτη του, όταν πληροφορήθηκε την κλοπή του πολυτελούς του οχήματος, μέχρι τη στιγμή που αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αποκάλυψαν τη δράση του.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος άντρας, πληροφορούμενος την κλοπή του οχήματος του παθόντα, προθυμοποιήθηκε να μεσολαβήσει για τον εντοπισμό και την επιστροφή του στον ιδιοκτήτη του, επικαλούμενος προσωπικές του γνωριμίες. Του ζήτησε λοιπόν το χρηματικό ποσό των (3.000) ευρώ, ισχυριζόμενος ότι θα το παρέδιδε σε 34χρονο συνεργό του, για να επικοινωνήσει με τους δράστες της κλοπής.

Επιπλέον, όπως δήλωσε ο παθόντας, ο 41χρονος ημεδαπός στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, του παρέδωσε πλαστό ασφαλιστήριο συμβόλαιο που αφορούσε στο κλεμμένο όχημα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της κλοπής του προαναφερόμενου οχήματος.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *