Απαλλαγή με βούλευμα διευθυντών και στελεχών της Εθνικής Ασφαλιστικής από μήνυση πρώην στελέχους της

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών με το αριθμόν 2989/21 βούλευμά του, απάλλαξε οριστικά διευθυντές και στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής μετά από μήνυση που είχε υποβάλει το 2018 πρώην Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών.

Σύμφωνα με αυτή το 2019 είχε ασκηθεί ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα σε πάνω από 10 άτομα, διευθυντικά στελέχη της Ασφαλιστικής και του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας (ΕΤΕ) για πράξεις ή παραλήψεις τους που φέρονταν να προκάλεσαν ζημία στην ασφαλιστική εταιρεία η οποία άγγιζε τα 100 εκατ. ευρώ. 

H δίωξη αφορούσε τα αδικήματα: Της απιστίας από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση, της πλαστογραφίας από κοινού μετά χρήσεως και της υπόθαλψης εγκληματία από κοινού.

Στην συνέχεια η δικογραφία διαβιβάστηκε σε τακτικό ανακριτή με τους εμπλεκόμενους να αρνούνται όσα τους αποδίδονταν, υποστηρίζοντας ότι όλες τους οι ενέργειες ήταν σύννομες. 

Σχετικά με την δικαστική εξέλιξη της υπόθεση ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής σε ανακοινωσή του αναφέρει:

Βούλευμα Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών

Συνάδελφοι,

Όλοι μας θυμόμαστε το άρθρο του ‘’Bankingnews’’ για τα 19 σημεία για διερεύνηση, που αφορούσαν την Εταιρία μας και στελέχη της και βασίστηκε σε μήνυση που είχε υποβληθεί από τον πρώην Διευθυντή Νομικών Υπηρεσιών.

Το’’Bankingnews’’ ανακάλεσε ήδη αυτό το άρθρο.

Τώρα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών με το με αριθμό 2989/21 βούλευμά του, απάλλαξε οριστικά όλα τα στελέχη της Εταιρίας μας.

Μια σίγουρα ευχάριστη εξέλιξη και δικαίωση για την Εταιρία και τους ανθρώπους της.

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *