Αποζημίωση 500.000 ευρώ σε μοτοσικλετιστή για σοβαρές σωματικές βλάβες, μετά από τροχαίο

Ένα από τα υψηλότερα ποσά αποζημίωσης σε ασφαλισμένο για τροχαίο ατύχημα κατάβαλε ασφαλιστική στην Κύπρο

Φωτογραφία αρχείου

Η αποζημίωση που καταβλήθηκε εξωδίκως σε διάστημα μόλις τεσσάρων μηνών, ανέρχεται συνολικά στις 500 χιλιάδες ευρώ.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στην εφημερίδα «Αλήθεια» όλα άρχισαν στις 29 Ιανουαρίου του 2017, όταν 70χρονος οδηγός αυτοκινήτου ανέκοψε την πορεία του 28χρονου μοτοσικλετιστή στην οδό Μίλτωνος στη Λεμεσό.

Από τη σύγκρουση, ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Τότε άρχισε και ο Γολγοθάς του, καθώς οι γιατροί έκριναν σκόπιμο τον ακρωτηριασμό του δεξιού του ποδιού, στο σημείο πάνω από την περιοχή του γονάτου.

Σαν να μην έφτανε αυτό, παράλληλα, ο 28χρονος έχασε και την όραση του από το δεξί μάτι, παρέμεινε σε κώμα για περίοδο 3 εβδομάδων και υποβλήθηκε σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων για αποκατάσταση των τραυμάτων που έφερε στο κεφάλι και στο υπόλοιπο του σώμα.

Συνολικά, ο 28χρονος χρειάστηκε νοσηλεία διάρκειας 2μισι μηνών, εκ των οποίων τους δύο πέρασε στην εντατική.

Ο 28χρονος ανέθεσε την υπόθεση, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Αλήθειας, στο Δικηγορικό Γραφείο Μιχάλη Νεοκλέους, προκειμένου να διευθετηθούν οι απαιτήσεις που πήγαζαν από το τροχαίο και την ασφαλιστική εταιρεία του ηλικιωμένου Cosmow Insurance Ltd, εφόσον το τροχαίο προκλήθηκε από υπαιτιότητα του 70χρονου.

Πηγή : sigmalive.comΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *