Αποζημιώσεις έως και 5 δισ. £ θα πληρώσουν οι Lloyd’s σε απαιτήσεις από τον Covid-19

Οι  Lloyd’s  ανακοίνωσαν σήμερα ότι αναμένεται  να πληρώσουν έως και 5 δισ. £ σε απαιτήσεις πελατών COVID-19 σε ακαθάριστη βάση.

Σύμφωνα με τα  δημοσιευμένα   αποτελέσματα  του  πρώτου εξαμήνου του 2020 κατά τους πρώτους έξι μήνες του 2020, οι αξιώσεις COVID-19 των Lloyd’s μετά την ανάκτηση από αντασφάλιση ανήλθαν σε 2,4 δισεκατομμύρια λίρες.

Η ισχυρή κεφαλαιακή θέση  και  ο δείκτης φερεγγυότητας των  Lloyd’s διασφαλίζει ότι μπορεί να αντέξει τις συνεχιζόμενες επιπτώσεις του COVID-19. 

Τα καθαρά έσοδα αυξήθηκαν κατά 7,2% σε 32,8 δισ. £ στις 30 Ιουνίου 2020, ενισχύοντας την εξαιρετική ισχύ του ισολογισμού των  Lloyd’s με τον βασικό δείκτη  φερεγγυότητας να είναι  250% . Ο οποίος αναμένεται να είναι 200% για το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Ο John Neal, Διευθύνων Σύμβουλος των Lloyds , μεταξύ άλλων, ανέφερε: 

“Το πρώτο εξάμηνο του 2020 ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος για τους ανθρώπους μας, τους πελάτες μας και για τις οικονομίες σε όλο τον κόσμο. Η πανδημία είχε καταστροφικές  συνέπειες σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, απαιτώντας μέτρα για την καταστολή της εξάπλωσης του ιού και την ανάκαμψη των επιχειρήσεων και των οικονομιών. Τα αποτελέσματα του πρώτου  εξαμήνου μας δείχνουν ότι η ισχυρή προσέγγισή μας στη διαχείριση και την αποκατάσταση των επιδόσεων έχει αρχίσει να λειτουργεί.”Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *